banner333

banner309

Şehidimiz yola çıktı

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü mensuplarıyla girdiği çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehadet mertebesine erişen Jandarma Teğmen Recep Erdoğan’ın naaşı Gümüşhane’ye getiriliyor.

Gümüşhane 02.02.2016, 16:08 02.02.2016, 16:09
Şehidimiz yola çıktı
banner400
Askeri uçakla saat 15.15 sıralarında Trabzon’a getirilen şehidimizin naaşını burada Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şehidin ailesi, askeri erkan ve yüzlerce Gümüşhaneli karşıladı.

Baba Vahittin Erdoğan, oğlunun cenazesinin karşılanması sırasında “Bin tane evladım olsa vatana feda olsun” derken, oğlunun son şehit olması temennisinde bulunarak gözyaşı döktü. Anne Mecnun Erdoğan ve kızları da kardeşlerinin arkasından gözyaşı dökerken, şehit Teğmen’in cenazesi daha sonra Gümüşhane Belediyesi’nin cenaze aracına konularak memleketi Gümüşhane’ye gönderildi. 

Konvoy eşliğinde saat 15.30’da baba ocağı Gümüşhane’ye doğru yola çıkan şehidimizin naaşı Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırılacak.

Yarın öğle namazının ardından Kemaliye Camiinde kılınacak cenaze namazına müteakip merkeze bağlı Hasköy köyü Merkez mahallesinde toprağa verilecek olan Erdoğan için kent merkezindeki dolmuş ve taksiler Türk bayrağıyla donatılırken çok sayıda esnaf ve evin camına da Türk bayrakları asıldı.

BAZI CADDELER TRAFİĞE KAPATILACAK

Binlerce kişinin katılması beklenen Cenaze töreni nedeniyle yarın saat 08.00’dan itibaren Atatürk Caddesi, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Caddesi, Zafer Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Sebahattin Aytaç Caddesi trafiğe kapatılacak. Gün boyunca Belediye hoparlörlerinden bu caddelerde araç park edenlerin araçlarını kaldırması istendi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (1)
Ahmet Karabacak boyluca köyü 8 yıl önce
Vatanin bölünmez bütünlügü ile ülkemizin huzur ve selameti icin sehit olan askerlerimize polislerimize Allahtan rahmet kederli ailelerine sabir bassagligi yaralanan guvenlik güclerimizede acil sifalar canabi Allahtan niyaz ederim
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45