banner333

banner309

Sayın Başbakan'ı İtidalli Olmaya Çağırıyoruz

MHP Gümüşhane Mekrez il Başkanı Nurgül Özener son gelişmelerle ilgili Başbakan'a yüklendi.

Gümüşhane 31.12.2013, 10:39 31.12.2013, 10:43
Sayın Başbakan'ı İtidalli Olmaya Çağırıyoruz
banner400
Merkez ilçe başkanı Özener'in  beyanı şu şekilde;

SAYIN BAŞBAKANI İTİDALLİ OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ.

Nefislerin zirve yaptığı bir dönemden geçiyor ülkemiz. Devlet Yönetimini elinde bulunduran AKP hükümeti yolsulukları, usulsüzlükleri, adaletsizlikleri görmezden gelerek 11 yıldır yönettiği ülkede hala bir takım olusumları suçlayacak kadar acizleniyor.

Sayın basbakanın çıkıpta paralel devletten söz etmesini acizlik, zayıflık ve kaybetmenin vermis olduşu bir çırpınış olarak görüyoruz.

Stratejik bir coğrafyada varolan Türkiye cumhuriyetinin düşmanları elbette vardır ve bu yok sayılmayacak kadar önemli bir tehlikedir.

Ancak, ne acıdır ki; 11 yıldır iktidarı elinde bulunduran ve bu ülkeye yıllarca hizmet etmiş paşalar hapse atılırken alkış tutan sayın başbakanın, bugün çıkıp aynı  savcıları hukuk bilmemekle ve dış güçlerin taşeronluğu ile suçlamasını ayıplıyor, yadırgıyor ve sayın başbakanı itidalli olmaya çağırıyoruz.

Bu ülkede dış güçlerle mücadele edilecekse buyrun top yekün mücadele edelim ancak bu mücadeleye başlamadan önce Sayın başbakan ve AKP hükümüti önce kendi göbek bağını dış güclerden kessin. Sonrasında biz top yekün mücadeleye varız.

AKP hükümeti ve sayın basbakanın kendi göbek bağı bağlı olmaya devam ederken çıkıpta bir takım olayları dış güçlere mal etmesi komik duruma düşmekten başka birşey değildir.

Yaklaşmakta olan yerel seçimler dolayısıyla bir daha gerilim yaratarak oy artıracağını zanneden sayın başbakan yanılmaktadır.

            Yandaş medyası ve menfeat odakları her ne kadar gizlemeye çalışsade sayın başbakanın etrafındakilerin gırtlaklarına kadar pisliğe bulaştığı ortaya çıkmıştır ve hiçbir örtü bu yolsuzluk kokusunun yayılmasını engelleyemeyecektir.

Sayın başbakan hedefte kendisinin olduğunu haykırmakta, korkularını gizleyememektedir. Bu korkularına sayın başbakanın kendisine ait bir sözle cevap vermek istiyorum: Sayın başbakan, “tutuklanan paşalar için neden korkuyorsunuz gidin yargılanın suçunuz yoksa zaten serbest kalacaksınızdır” demiştir. Şimdi bizde MHP olarak diyoruz ki; Sayın başbakan sen ve çevrendekiler neden korkuyor, gidin yargılanın eğer suçunuz yoksa, sizin dün alkışladığınız ve dokunulmazlık zırhı verdiğiniz savcılar ve haikimler sizi zaten serbest bırakacaktır.

Siz yargılanmak yerine yönetmenlik değiştirerek adli kuvvetlere baskı kurmak istiyorsanız bizim aklımıza sizin suçlu olduğunuz gelir ve tutuklanmaktan korktuğunuz kanaati oluşur.

Sayın başbakan bir konuşmasında diyor ki; Ben yakınlarımı bu savcılara teslim etmem. Sayın başbakan yazıktır günahtır. Senin yakının olmayanlar bu ülkenin vatandaşı değilmi eğer sen bir başbakan olarak bu yargıya güvenmiyorsan biz vatandaşlara önerin nedir?

Sayın başbakan senin her fırsatta vurguladığın dış güçler BOP (Büyük ortadoğu projesenin) mihmandarlarıysa unutmayın ki; sizde BOP eş başkanısınız!

 

 

AKP hükümetinin yürüdüğü uzun ince yolun sonu artık görünmüştür ve 30 Mart 2014 yerel seçimleride son durakları olacaktır diyor çok değerli halkımızı saygıyla selamıyorum.

 

                                                                                                               NURGÜL ÖZENER

                                                                                                   MHP G.HANE MERKEZ İLÇE BAŞKANI

 

Yorumlar (2)
sanamı 10 yıl önce
sanamı kaldı başbakanı eleştirmek? senin il başkanın ne iş yaparki sen açıklama yapıyorsun. yoksa seçim mi yaklaşıyor?
yakup ışık 10 yıl önce
sayın nurgül hanım duygularımıza tercüman olmuşsunuz ağzınıza yüreğinize sağlık
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38