banner333

banner309

Sağlık Sen’den Türk Tabipler Birliğine Sert Tepki

Gümüşhane Sağlık-SEN Şube Başkanı Yunus YILMAZ “ Savaş bir halk sağlığı sorunudur.” başlıklı bir açıklama yapan Türk Tabipler Birliğine sert tepki gösterdi

Gümüşhane 28.01.2018, 08:00 27.01.2018, 23:16
Sağlık Sen’den Türk Tabipler Birliğine Sert Tepki
banner400

Gümüşhane Sağlık-Sen Şube Başkanı Yunus Yılmaz, ‘Savaş bir halk sağlığı sorunudur’ başlıklı bir açıklama yapan Türk Tabipler Birliğine (TTB) sert tepki gösterdi. 

TTB’yi haddini bilmeye, gereksiz açıklamalardan uzak durmaya davet eden Yılmaz, “Savaşın bir halk sağlığı sorunu olduğunu vurguluyanlar vatan millet devlet ve bayrak sevgisi bilmeyen soysuzlardır” diye konuştu.

Ülke sınırımızda yuvalanan teröristlere tepki gösterip Mehmetçiklerimizin yanında olması gerekirken neye ve kime hizmet ettiği belli olmayan Türk Tabipler Birliğini kınadıklarını ifade eden Yılmaz, “Daha düne kadar Cizre’de hastaneler bombalanırken ses çıkarmadınız, Diyarbakır’da şehit Dr. Abdullah Biroğul teröristlerce katledildiğinde samimiyetsiz açıklamalar yaptınız şimdi de insani dramdan bahsedip ülke sınırları tehlikeye girdiğinde, “Savaşa hayır, barış şimdi” diyorsunuz. Neyin barışından bahsediyorsunuz? Karşıdaki terörist, devlet değil” dedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” sözünün vatan sevgisi olan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının ruhuna işlediğini ifade eden Yılmaz, “İşleri hekimin haklarıyla ilgilenmekse işlerini yapsınlar. Yapamayıp ülkemizde yaşayan vatan, millet ve bayrak sevgisinin var olduğu milyonlarca vatandaşımızın da sağlığını bozmasınlar. Milli konularda milletimizin ve temsil ettiği hekimlerin yanında duruş sergileyemeyen Türk Tabipler Birliğinin yaptığı açıklamayla her zaman devletinin milletinin bayrağının yanında olan hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın tepkisini çekmiştir. Terör ve terör örgütlerini destekleyici bu açıklamalarından dolayı cumhuriyet savcılarımızı göreve çağırıyoruz, dedi. Türk Tabipler Birliği’ni destekleyici ve benzeri açıklamalarda bulunan kurum ve kuruluşlara tavsiyemiz: Terör ve terör örgütleri ve bunların arkasındaki güçlere karşı milletimizin devletimizin yanında olmalarıdır. Şimdiye kadar millete muhalif olmayı marifet saymış bu güruhun bundan sonra bu amaca yönelik söylem ve çalışmalarda bulunmamalarıdır” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39