banner333

banner309

Rekabetin Artması için "Verimlilik Proje Ödülleri" veriliyor

Bakanlığımız tarafından ülkemizin rekabet gücünün artırılmasına ve ekonominin verimlilik temelli sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulmasına yönelik olarak sanayi ve hizmet sektörlerindeki işletmelerin uygulamış oldukları verimliliği artırma projelerini teşvik etmek amacıyla her yıl “Verimlilik Proje Ödülleri verilmektedir. “Verimlilik Projesi Ödülleri Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik “hükümleri uyarınca; 2017 yılı ödül ve değerlendirici başvuru süreci başlamıştır

Gümüşhane 21.11.2016, 15:08 21.11.2016, 15:15
Rekabetin Artması için "Verimlilik Proje Ödülleri" veriliyor
banner400

 VERİMLİLİK PROJE ÖDÜLLERİ

Bakanlığımız tarafından ülkemizin rekabet gücünün artırılmasına ve ekonominin verimlilik temelli sürdürülebilir bir yapıya kavuşturulmasına yönelik olarak sanayi ve hizmet sektörlerindeki işletmelerin uygulamış oldukları verimliliği artırma projelerini teşvik etmek amacıyla her yıl “Verimlilik Proje Ödülleri verilmektedir. “Verimlilik Projesi Ödülleri Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik “hükümleri uyarınca; 2017 yılı ödül ve değerlendirici başvuru süreci başlamıştır.

Kaynak Verimliliği Artırma”, “Ürün/Hizmet Kalitesini İyileştirme”, “Süreç Performansını Artırma”, “Maliyetleri Azaltma /Karlılığı Artırma”, “Çalışma Yaşamının Kalitesini İyileştirme” konuları hakkında projeler değerlendirilecektir.

Buna göre sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren işletmeler uygulanmış oldukları verimliliği artırma projeleri ile ödüle başvurabilecekleridir. Bunu yanı sıra projelerin ön değerlendirme ve yerinde inceleme aşamalarında kamu kurum kuruluşları ile özel sektör işletmelerinde çalışanların akademisyenlerin ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de gönüllü bağımsız değerlendirici olabilmeleri mümkün olacaktır.

Başvuruları 9 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek olan ödül süreci hakkında ayrıntılı bilgiler Verimlilik Genel Müdürlüğünün htpp://vgm.sanayi.gov.tr internet adresinde yer almaktadır.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09