banner333

banner309

Murat Gündüz: Projelerimizle Gümüşhane'yi Kalkındırmak Hedefimiz Olacaktır

Akparti Gümüşhane Belediye Başkan A.Adayı Murat Karabey Gündüz hazırladığı projelerle Gümüşhane'de gündeminde çok konuşulacak.

Gümüşhane 12.11.2013, 08:40 12.11.2013, 08:55
Murat Gündüz: Projelerimizle Gümüşhane'yi Kalkındırmak Hedefimiz Olacaktır
banner400
 Murat Karabey Gündüz'ün açıklaması;

1.Şehrimize çağdaş bir imar planı yaparak kentsel dönüşüm, sosyal tesisler ve alanlar, otopark ve bunun gibi şehrin ihtiyacı olan projeler yaparak GÜMÜŞHANEMİZİ yeniden yapılandıracağız.

2. Eğitim seviyesinin bu kadar yüksek olduğu ilimizde kazandıracağımız nitelikli projelerle GÜMÜŞHANEMİZİ vizyon şehir haline getireceğiz.

3.Doğu Karadeniz İllerinden olan GÜMÜŞHANEMİZİN Turizm’e kazandırılması için Yaylalarında yapılacak dağ evi tesisleri, kayak ve teleferik projeleri ile yurtiçi ve yurtdışından turizm kapılarının açılması çalışmalarını bir an önce yaparak hayata geçireceğiz.

4. Gümüşhane Üniversitesinin Öğrencileri ve Eğitim Görevlilerinin ve Gümüşhanelilerimizin Sosyal Kültürel, Etkinliklerinin gerçekleştirebileceği, Çağdaş bir Üniversite Şehrine yakışır, 26 Üniversite arasında 1. Olan Üniversitemizin İhtiyaçlarını karşılayabileceği; Konaklama Alanları, Yurtlar, Kültür Merkezleri, Spor Kompleksleri, Avm, Sinema, Tiyatro ve Cafe alanlarının tespiti ve yapımının bir an önce tamamlanması Kayıtlarını donduran öğrencilerimizin aynı sorunları tekrar yaşamamak içim Yerel, Üniversite, Özel teşebbüs, yerel idare, Genel idare, Köylümüz Şehirlimiz Hep Birlikte Hep Beraber bütün sorunları çözülmüş çağdaş ve modern bir şehir Gümüşhane’yi birlikte kuralım.. ÜST KİMLİĞİMİZ GÜMÜŞHANE

5. GÜMÜŞHANEMİZ’de İstanbul gibi metropol şehirlerdeki yatırımcı iş adamlarımızı yatırıma özendirici projeler üreterek GÜMÜŞHANEMİZE aidiyet duygusu oluşturup yatırım yapmalarını teşvik edeceğiz.

6. GÜMÜŞHANE’de yapımı planlanan proje ihale ekonomilerinin dış illere kaymaması için malzeme ve personel temini Gümüşhane’den yapılması konusunda görüşmeler yaparak ekonominin GÜMÜŞHANE’mizde kalması sağlanacaktır.

7. Şehrimizin floralarından kuşburnu, sarıçiçek ,(altın otu ) papatya v.b. gibi büyükşehirlerde ilgi ve talep gören ürünlerimiz dağlarda kendi haline bırakılmaktadır. Bu ürünlerimiz için toplama merkezleri oluşturulup iç ve dış piyasada tanıtılıp pazarlanması için ortamlar oluşturularak şehrimize büyük ölçüde ekonomik katkı sağlanması planlanacaktır.

8. Gümüşhane Kalkındırma Vakfına Öncülük ederek GSM şirketleri için Gümüşhane kalkındırma vakfına abone başına 1 TL aylık katkı fonu oluşturulması görüşmeler yapılacaktır. Gümüşhane’de 50 bin’e yakın GSM operatör kullanıcısı vardır Bu kampanya ile yıllık : 600.000 TL kaynak üretilmesi planlanmaktadır. Her aile bireyinin büyüyen ve gelişmeyi hedefleyen GÜMÜŞHANEMİZE aidiyet duygusu oluşturarak kalkındırma vakıflarımıza aylık 1 TL yıllık 12 TL fona destek kampanyası başlatılacaktır. Yaklaşık İlimizin dışındaki 400 bin GÜMÜŞHANELİMİZİN olduğunu düşünürsek vakfımıza yıllık: 4.800.000.00 TL kaynak sağlanılması ve bu kaynakların GÜMÜŞHANEMİZİN eğitim, kültür, tanıtım ve diğer ihtiyaçlarının karşılanmasın da kullanılması amaçlanmaktadır.

9. Gümüşhane Salyazı Havaalanı Konusunda Havalananımızın bir an önce açılması için her türlü kampanya etkinlik, Broşür ve Medya çalışması yapılarak yarım kalan havaalanımızı tamamlamak 1. Hedeflerimizden birisi olacaktır.

10. Şehir merkezi giriş ve çıkış bölgesinin geniş kapsamlı dönüşüm projeleri ile donatılıp vizyon şehir görüntü planlaması yapılacaktır.

11. Gençlerimizin spora özgü alt yapı alanlarının yaygınlaştırılıp özendirilerek kötü alışkanlıklar ( Sigara, Alkol, uyuşturucu v.b. ) uzak tutulup topluma, şehrimize ve ülkemize fayda sağlayacak sağlıklı genç bireyler yetiştirilmesi için gerekli planlamalar yapılacaktır.

12. GÜMÜŞHANE İlimizin belediyecilik hizmetleri kapsamında Seminer, Konferans ve Sosyal etkinlikler düzenlenerek insanımızın ufkunun geliştirilmesine yardımcı olacak, yaşam kalitesini yükseltecek ve daha bilinçli bireyler yetiştirilmesi için planlamalar yapılacaktır.
Bu ve bunun gibi Gümüşhane’mize ekonomik katkı sağlayacağını düşünüp planladığımız çalışmalarımız ar-ge ekibi tarafından geliştirilip tespit edilmeye devam edilmektedir.
KÖYLÜMÜZ, ŞEHİRLİMİZ, ÖĞRENCİMİZ, ÜNİVERSİTEMİZ , YEREL VE GENEL İDARELERİMİZLE…
HEP BİRLİKTE HEP BERABER GELECEĞE…
















Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
aTMAK 10 yıl önce
serbest
istanbul dan gümüşhaneli 10 yıl önce
projelerinizi gerçekten beğendim.özellikle yayla prj.amma şu harşit çayına bir proje yapacak yokmu g.hanede.mesela harşitin kenarlarına fiskiyeli havuzlar kurarak güzel çay bahçeleri mesire alan.çocuk parkları vs.herkese selam gün birlik olma günüdür herşey gümüşhane için.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45