banner333

banner309

Murat Gündüz, Adaylığını Açıkladı

Murat Karabey GÜNDÜZ Ak Parti Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Gümüşhane Merkez Sarıçiçek Köyü’nden olan Murat Karabey GÜNDÜZ, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih ÖZER’e başvurusunu bugün yaptı.

Gümüşhane 10.10.2013, 16:36 10.10.2013, 18:12
Murat Gündüz, Adaylığını Açıkladı
banner400

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adayı (Murat) Karabey GÜNDÜZ, hem siyasette hem de belediyecilikte AK Parti iktidarının önemli bir yeri olduğunu söyledi.


Yaptığı açıklamada, Gümüşhane’nin ticaret, siyaset ve sanayi başta olmak üzere birçok alanda çok başarılı isimler yetiştirdiğini ifade eden GÜNDÜZ: “Bu başarılı isimlerin atacağı adımlarla Gümüşhane daha modern, daha zengin olacaktır. Sılaya ahde vefayı gerçekleştirmemiz gerekmektedir. Bu nedenle aday adaylığına talibim.” dedi.

 
BELEDİYECİLİK KONUSUNDA BAŞBAKANIMIZDAN, PARTİMİZDEN İLHAM ALDIM.

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’da belediyecilikten gelmektedir. Partimizin belediye konusundaki bilgi ve birikimini, kendi birikimimle harmanlayıp Gümüşhane’ye modern belediyeciliği getirmek gayreti içinde olacağız.

 

AK BELEDİYE GÜMÜŞHANE’NİN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINA FARKLI SOLUK GETİRECEKTİR.


Gümüşhane’nin AK Parti iktidarıyla daha çok gelişeceğine inandığını dile getiren GÜNDÜZ: “Neden Gümüşhane de bir ilki yaşamayalım?” sorusunu yönelterek, “Belediyemizin AK Belediye olması demek, özveri, duyarlılık, şeffaflık, eşitlik, başarı, adalet ve azim demektir. En önemlisi tevazu ve samimiyet demektir. Bu düşünceler ve özgür irademle aday adayı olmaya karar verdim. Eğer teşkilatımız destekler, halkımız teveccüh gösterir, Yüce Rabbim takdir ederse bu görevi hakkıyla yapacağıma inanıyorum. Bu nedenle tercihimi AK Parti’den yana yaptım. Takdir elbette parti yönetiminin olacak, ancak siyasette olursam yapmayı düşündüğüm belediyeciliğe yönelik projelerim ve çalışmalarım var. Siyasette bunları gerçekleştirmeye çalışacağım. Gümüşhane hızla gelişmekte olan bir il. Buna bağlı olarak birçok yeni sorun ve eksiklikler gün yüzüne çıkmakta. Bu nedenle sorunları kaynağından çözme yoluna gideceğiz. Gümüşhane’ye AK Belediyeciliği getireceğiz.” dedi. 10.10.2013

 

(MURAT) KARABEY GÜNDÜZ KİMDİR:

 

1960 Gümüşhane Merkez Sarıçiçek Köyü’nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da, lise eğitimini Gümüşhane Lisesi’nde ve lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi’nde tamamladı. 1983  yılında Gündüzler Yapı  İnşaat Sanayi Turizm TİC. LTD. ŞTİ kurarak müteahhitlik yapmaya başladı ve halen bu iş ile iştigal etmeye devam etmektedir.  Gümüşhane’ye  olan ahde vefa borcunu yapmış olduğu konut projelerine GümüşEvler ismini markalaştırarak vermiş, İstanbul’un Avcılar İlçesi ve Esenyurt  İlçesinde memleketinin prestijini arttırmaya yönelik atılımlarla gerçekleştirmeye devam etmiştir. GİYAD Yönetim Kurulu üyeliği, GÜSİAD Yönetim Kurulu üyeliği ve Esenyurt Gümüşhane Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği vardır. Ak Parti İstanbul İl Teşkilatında üye olarak yer almaktadır. Almanca ve İngilizce bilmektedir. Evli ve altı çocuk babasıdır.



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
AHMET YILDIRIM 10 yıl önce
gümüşhanede ti̇caret yapmayan aday olsun..
i̇halelerin yapılmasına etki etmeyen aday olsun..
hem ti̇caret hem si̇yaset demeyen aday olsun.
...
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü