banner333

banner309

MHP’liler iftarda Buluştu !

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığı Gümüş Otel’in bahçesinde iftar yemeği verdi.

Gümüşhane 26.07.2013, 19:17
MHP’liler iftarda Buluştu !
banner400
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHPGümüşhane İl Başkanlığı Gümüş Otel’in bahçesinde iftar yemeği verdi.

Düzenlenen iftar yemeğine 
Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa CanlıMHP İl Başkanı Orhan Mazman, Gümüşhane-Bayburt Bölge Barosu Başkanı İsmail Taştan, Torul Belediye Başkanı Selami Bostan, Köse Eski Belediye Başkanı Nusrettin Kesler, Şiran Belediye Başkan adayı Ömer Yeniçeri, İlçe Başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Yemekte bir konuşma yapan 
MHP Gümüşhane İl başkanı Orhan Mazman katılımcılara teşekkür ederek, birlik ve beraberlikten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

Mazman, "Böylesine güzel bir günde siz değerli dostlarımızla birlikte olmaktan büyük onur duyuyoruz. Bu birlik ve beraberliğimiz hiç bitmesin. Bu birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle önümüzdeki yerel seçimlere daha iyi hazırlanıyoruz. Bu güçle 
Gümüşhane'deki tüm belediyelerde alacağımız sonuçlarla iktidar partisi olma yolunda önemli bir adım atmış olacağız" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin çok kritik bir süreçten geçtiğini ve önümüzdeki 2 yılın bu anlamda çok önemli olduğunu belirten İl Başkanı Mazman; "Türkiye'nin gündemi sizin de bildiğiniz üzere çok hızla değişmekte. Bu hızlı değişim içerisinde önümüzdeki iki yıllık süre içerisinde 2 önemli hususa dikkat etmek gerekir. Bunlardan biri açılım adı ile adlandırılan PKK'nın siyasallaşma süreci. Diğeri de Anayasa konusudur. Bu iki hususa dikkat etmenizi istirham ediyorum. Açılım süreci hükümetin de beklemediği, tahmin edemediği bir hal almaya başlamıştır. Bunun onlar da farkındadır ancak bunu söylemeye çekinir haldeler. Anayasa süreci ile ilgili olarak da biz 
MHP olarak en başında neyi savunmuşsak bugün de onu savunuyoruz" ifadelerini kullandı.


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11