banner333

banner309

MHP Lideri Devlet Bahçeli Gümüşhane'de

Partisinin düzenlediği mitinge katılmak üzere Gümüşhane’ye gelen Dr. Devlet Bahçeli, Belediye Başkanlığı önünde vatandaşlara seslendi.

Gümüşhane 19.03.2014, 23:34 19.03.2014, 23:48
MHP Lideri Devlet Bahçeli Gümüşhane'de
banner400

Partisinin düzenlediği mitinge katılmak üzere Gümüşhane’ye gelen Dr. Devlet Bahçeli, Belediye Başkanlığı önünde vatandaşlara seslendi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan TBMM’ye gelen fezlekelerin görüşülmesinin mutlak suretle sağlanmasını ve gereğinin yapılmasını isteyerek, “Türkiye’yi de akla, sende kurtul, bu millette kurtulsun” dedi.




Partisinin düzenlediği mitinge katılmak üzere Gümüşhane’ye gelen Dr. Devlet Bahçeli, Belediye Başkanlığı önünde vatandaşlara seslendi.



Önümüzdeki 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerin ardından Türkiye’nin çok kısa bir süre içerisinde bir dizi seçimler daha geçireceğini belirten Bahçeli, bu seçimlerin millet için çok önemli olduğunu belirterek, seçmenlerden sandığa sahip çıkmalarını, mutlak suretle gidip oy kullanmalarını istedi.





“TELEVİZYONLAR RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİZİSİ YAPIP DÖNDERİP DÖNDERİP DURUYOR”




Türkiye’nin gerilim stratejisine dayalı olarak huzursuzluğunun arttığına değinen Bahçeli, “Yuvalar yıkılıyor, cinayetler işleniyor, şiddet devam ediyor. İşte iki günden bu yana en azından 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş. Ama bundan çok daha ağırı kadına yapılan şiddet ve yuvaların yıkımı meselesidir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan bunlardan hiç haberi yokmuş gibi başka şeyler anlatıyor. Televizyonlarda dönderip dönderip Recep Tayyip Erdoğan dizisi haline getirip sizleri aldatıyor ve kandırıyor. Böyle bir durum karşısında Türkiye’nin gerçekleri saklanıyor.” dedi.



“YOLSUZLUK VE RÜŞVET KANSER GİBİDİR TOPLUMU ÇÜRÜTÜR, DEVLETİ ÇÖKERTİR”



Toplumdaki gerilim ve çatışma eğiliminin tırmanışa geçmesinde ki önemli faktörlerden birisinin işsizlik, diğerinin de yolsuzluk ve rüşvet olduğuna değinen Bahçeli, 17 Aralık tarihinden bugüne kadar 93 gün geçtiğini hatırlatarak, “Bir ülkede yolsuzluk ve rüşvet var ise ve artış gösteriyorsa, aynı zamanda kalkıp yolsuzluk ve rüşvet gerekli tedbirlerle önlenemiyor, azaltılamıyor ise bu bir yönüyle kanser gibi, kangren gibi toplumu sarar ve toplumu çürütür, devleti de çökertir. Yiyenlerle yemeyenler arasında ki bu uçurumu fark eden toplum yavaş yavaş kımıldamaya başlar. Toplumda huzursuzluklar olur. Toplumda suç unsurları artar, insanların birbirine olan saygısı kalmaz. Böyle bir durumda bu toplumsal selin karşısında kimsenin kalması mümkün değildir. Önce ülkem ve milletim sonra partim demek mecburiyetindeyiz. Bugün 93 gün oldu. 17 Aralık 2013’ten bu yana yolsuzluk ve rüşvet her tarafta tartışılıyor, her tarafta görüşülüyor, konuşuluyor.” uyarısında bulundu. 



“TÜRKİYE’Yİ DE AKLA, SENDE KURTUL, BU MİLLETTE KURTULSUN”



TBMM’de şuanda görüşülen fezlekeler olduğunu belirten Bahçeli, bu fezlekelerin görüşülmesinin mutlaka sağlanması gerektiğine değinerek, “Recep Tayyip Erdoğan; bir korkun yoksa, bir panik içerisinde değilsen, sana uzanan bazı olaylar yoksa o zaman bu fezlekeleri harekete geçir ve gereğini yap. Ama onunla da yetinme, savcıları, hakimleri, kolluk kuvvetlerini teşvik et. Arkasında olduğunu söyle. Nerede yolsuzluk ve rüşvet varsa kökünü kazıt. AK Parti gibi Türkiye’yi de akla, sende kurtul, bu millette kurtulsun. Ama bunu yapacağa hiç benzemiyor. Hala inat ediyor, hala gereğini yaparım diyor, asıyor, kesiyor. Sanki sonuç alacakmış gibi. Sayın Başbakan, gittiğin yol yanlış. Sana akıldanelik yapan insanlar seni baştan çıkartıyor, seni felakete sürüklüyor. Üç aklı uçuk danışmanını önce sen görevden al. Yoksa onlar ilerde yüce divanlık adamlardır. Bu durum karşısında cenabı Allah nasip eder Milliyetçi Hareketin iktidarında yolsuzluk ve rüşvete yakın, uzak kim bulaşmışsa yedi göbeğinden hesap sormazsam namerdim. Recep Tayyip Erdoğan kurtuluşun yok. Şuanda zaten dün sevgiyle seni karşılıyorlardı şimdi istenmeyen adam olarak ilan ediyorlar, sen gözden düştün, sen bittin Recep Ağa. Senin siyasi ömrün tükendi. O septen dolayı yüce divana gitmeden evvel, kendi hesabını kendin görde sana oy vermiş insanlarımız biraz rahatlasınlar. Ama onu yapacak halin yok. Hala saldırgansın. Nereye güveniyorsun. Seni iktidara getirenler ‘dayan Recep dayan, geliyoruz yanına’ diyorlar ama hiçte geldikleri yok. El altından diyorlar ki yıkın bu adamı. Bunların hepsi Türkiye’de gerçek.” dedi.



“GENÇLİK YATANI KALDIRIR İKTİDAR YAPAR, İKTİDARI HAVADA DÖRT TAKLA ATTIRIR YERE ÇAKAR”



Konuşmasında gençliğe de “sokağa değil, sandığa gidin” çağrısında bulunan Bahçeli, Türkiye’de 18-25 yaş arası 10 milyon 36 bin gencin bulunduğunu belirterek, “Siz öyle bir dinamik güçsünüz ki; 10 milyon 36 bin gencin birlikte ve bir arada bir milli iradeyi ortaya koyması, yatanı kaldırır iktidar yapar, iktidarı havada dört takla attırır yere çakar.” dedi.



“SOKAK KARANLIKTIR, TEHLİKELİDİR, SOKAKTA KİM KİMDİR BİLİNMEZ, SOKAKTA KAN VARDIR”



Bu yaş grubunda olanların 2023 yılında lider ülke Türkiye’yi yöneteceklerini kaydeden Bahçeli, “Sizler milletimizin teminatısınız. Türkiye Cumhuriyeti’nin lider ülke olma yolunda adımlarını sizler atacaksınız. Sizler milletimizin geleceğisiniz. Hal böyle olunca önünüzde iki yol var. Birisi sandık, birisi sokak. İkisinin arasında sarkaç gibi sallanmanın gereği yok. Tercihiniz sokak olmasın. Sokak karanlıktır, tehlikelidir, sokakta kim kimdir bilinmez, sokakta kan vardır. Değerli evlatlarımız bu hataya düşmeyiniz. Ajan ve provakatörlerin tesiri altında kalmayınız. Sokak yerine her türlü demokratik hakkınızı kullanırsınız. Pankartlar taşırsınız, eylemlerde bulunursunuz, toplantılar yapabilirsiniz ama bunlar yasa çerçevesi içerisinde olmalı. Polislerle çatışmaya gerek yok. Esnafımızı taşlayıp camını kırmanın hiçbir gerekçesi yok. Sokağa kim sizi davet ediyorsa bilin ki sizi, ailenizi, milletinizi, devletinizi geleceğini karanlıklaştırarak üzerinde emperyal güçlerin oyunu oynamaya çalışanlardır. Bunlara dikkat ediniz.” diye konuştu.



Vatandaşlardan sandığa giderek gereğini yapmalarını isteyen Bahçeli, demokrasi içerisinde çözümün seçim olduğunu, seçimin sandık olduğunu ve en yakın sandığın 30 Mart’ta olduğunu belirterek, vatandaşlardan oy pusulasının en son sırasında yer alan MHP’ye oy vermelerini istedi.



Mitingin ardından Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan yeni Belediye Binası önünde mehter takımı ile karşılanan Bahçeli, daha sonra binanın açılışını gerçekleştirdi.



Binayı gezdikten sonra Belediye Başkanı Mustafa Canlı’yı makamında ziyaret eden Bahçeli, buradan ayrıldıktan sonra karayoluyla Erzincan üzerinden Ankara’ya hareket etti.





Kaynak: http://www.gumushane.gen.tr

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (2)
yılmaz 10 yıl önce
mhp nin kalesi gümüşhane allah utandırmasın
hizmeti seven 10 yıl önce
inşallah ercan çimen kazanır ben yinede mustafa canlıya yaptığı hizmetlerden ve şahsiyetine teşşekkür ediyorum...
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09