banner333

banner309

MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Açıklandı

MHP Genel Merkezi tarafından düzenlenen aday açıklama tanıtım toplantısında 2014 Yerel Seçimlerinde Gümüşhane Belediye Başkan Adayı açıklandı.

Gümüşhane 29.09.2013, 19:10 30.09.2013, 13:23
MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Açıklandı
banner400

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli nin Türkiye Genelini kapsayan bazı illerin belediye Başkan Adaylarının belirlediği programda, Gümüşhane'de 3 dönem üst üste Belediye Başkanı olarak görev yapan Mustafa Canlı yeniden aday olarak seçildi. 


Geçtiğimiz yerel seçimlerde Gümüşhane İl Belediye Başkanlığı seçimlerinde iktidar partisi adayını geçerek tekrar seçilen Canlı, parti genel Merkezinin yeniden aday göstermesi ile 4. dönem için tekrar yarışa girmiş olacak. Bu seçimlerinde çekişmeli geçmesi bekleniyor.


  


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (11)
mehmet öz 11 yıl önce
vizyonu ve ufku dar olan adamlara oy yok.at gözluklerını cıkarın artık cebınıze calıştıgınız surece kazanamazsın
Simay Özbek 11 yıl önce
Kısa ve öz adam gibi adam partisi çok önemli değil insanın kendisi önemli yaptığı işler önemli yine seçilir inşallah mustafa canlı bey..
murat yılmaz 11 yıl önce
şehrin çarpık kentleşmesinin baş sorumlusudur. rüşvet verdiğiniz sürece yüz kat bina bile yapabilirsiniz. belediye hizmetleri seçim yıllarında yapılır. diğer yıllarda şehir sahipsizdir..

salim 10 yıl önce
yazık bu memleketin ünv bitirmiş genç lerine ..tam bir siyasi tıkanma örnegidir gümüşhane ki bu olay .bi.30 yasında siyasete giren birisi 20 sene bekleyecek ki aday veya aday adayı ola . yazık yazık yazık ..akıl izan ve mantık bitmiş gümüşhane de.
ismail ucar 10 yıl önce
bu memlekette başka adam mı yok yoksa adam mı yok anlayamadım .15 yıl yetmezmi artık adam koltukda iskelet haline gelecek sayenizde ...
Adem BİLİCİ 10 yıl önce
gümüşhane belediye başkanı mustafa canlı beyin kazanmasını istiyorum en azından andımızı kaldıran bir parti mensubu değil.i̇stanbul beyoğlu
cemil 10 yıl önce
15 senede ne yaptı bu adam .allah aşkına .cenaze hasta düğün ziyaretinden başka .tek sermayesi bu gümüşhane .köy haline geldi bayburt bile bizi geldi geçti. lütfen artık padişahlık değil bu iş 15 sene de bir şey yapmayan bu adamdan daha ne bekliyorsunuz...
ÜNAL TAŞTAN 10 yıl önce
ne yaptık akp hukumetı bukçesı tam anlamıyla destek oldumu, ben gebzeden turkıyenın ekonomıde can damrı ama en borçlu beledıysı akpde yolsuzlukluklar almış başını gıdıyor akp 0/0 76 i yolsuzluk dosyasi var haberiniz varmi demeksi insanimizi sömüren kandiran birine yslsks olsun yuzu kizarmayan menfati için hher seyi göze alan kendi esini ahbabini kayiran olsun degilmi sana sizin gibi hemserilerimi bu tur başkan yakişisir dogru duruşt başkan yaramaz
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11