banner333

banner309

Mayda'dan Yeni Yıl Mesajı

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, yeniyıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

Gümüşhane 02.01.2013, 08:40
Mayda'dan Yeni Yıl Mesajı
banner400
 Mayda, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"2012 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz. Fert ve millet olarak 2013 yılına dair beklenti ve umutlarımız ise; ilimizin ve ülkemizin kalkınması, refahı, sükûnu, huzuru, birliği ve dirliğidir.

Kendimize güvenerek, geleceğe iyimserlikle bakarak başarılarımıza yenilerini eklememiz gerekir. Hedefimiz dünya ile birlikte yaşayan ve onunla yarışan bir Türkiye’ dir. Yeni yılda da değerli
Gümüşhane’li hemşerilerimin rahat, huzur ve güven içinde olmalarını, İlimizin kalkınması için daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilinci içerisinde olacağımızı ifade etmek isterim.

Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken, 2013 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.
Gümüşhane açısından 2012 yılında gerek kamu yatırımları, gerekse özel sektörün çalışmalarında büyük bir ilerleme kaydedilmiştir. Ancak bu ivmenin 2013 yılında daha da artarak İlimizi iyi bir noktaya getirmesini hedefliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ilimize, ülkemize ve
Gümüşhane’ li hemşerilerimize iyilikler, güzellikler getirmesini temenni eder, ilimizde görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının ve saygıdeğer Gümüşhanelilerin yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluk diler, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44