banner333

banner309

Kulaksız'dan Milletvekillerine Büyük Destek

Gümüşhaneli İşadamı Hasan Kulaksız, AK Parti milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün’ün, İl Teşkilatı, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Milletvekili Aday Adayları ile birlikte Şiran’a yaptıkları ziyarette onları büyük bir kitle ile karşılayarak desteğini gösterdi.

Gümüşhane 01.05.2015, 20:15 01.05.2015, 20:19
Kulaksız'dan Milletvekillerine Büyük Destek
banner400

Her fırsatta AK Parti'nin bir neferi olduğunu dile getiren ve Gümüşhane için, Gümüşhane’nin kalkınması için mücadele vereceğini ifade eden Kulaksız, Şiran’a ziyarette bulunan AK Parti Milletvekillerini ve AK Parti teşkilatını büyük bir kalabalıkla birlikte karşıladı. 

Teşkilat mensuplarına yemek ikram eden ve milletvekilleriyle birlikte ilçeyi gezen İşadamı Hasan Kulaksız, “AK Parti ülkemize ve şehrimize çağ atlatmış bir partidir. Her zaman için hizmet etmeyi düstur edinmiş bir partidir. Şiranlılar olarak milletvekillerimizi büyük bir kalabalıkla karşıladık ve hem partimize hem de vekillerimize sahip çıkacağımızı bir daha gösterdik. İnanıyorum ki, 7 Haziran’da yeni bir rekora imza atacağız. Daha öncede söz verdiğim gibi bu uğurda mücadele etmeye devam edeceğim. Vekillerimizin yeni dönemde şehrimize çok önemli projeler kazandıracaklarına inanıyorum.” dedi.

GÜMÜŞHANE’NİN MÜREFFEH BİR ŞEHİR HALE GELMESİNİ ARZULUYORUM

Gümüşhane’ye hizmet etmek için düşüncelerini vekillerle paylaştığını ve paylaşmaya da devam edeceğini dile getiren Hasan Kulaksız, “Her iki vekilimizde farklı görüşlere çok açıklar. Her iki vekilimizle de şehrimiz ile ilgili vizyonlarımızı paylaşıyoruz. Kendileri de sağ olsunlar. Bu konuda oldukça ilgililer. Vekillerimizden beklentimiz yeni dönemde ilimizin her bir köşesini bacalı veya bacasız sanayi yatırımıyla tanıştırmalarıdır. Kendileri de bu konuda son derece kararlı. İnanıyorum ki her şey şehrimizi için daha da güzel olacak” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

Seçim süresince maddi ve manevi olarak Ak Parti için mücadele edeceğini dile getiren Kulaksız, tek amacının Gümüşhane’nin müreffeh bir şehir haline gelmesi olduğunu vurguladı. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38