banner333

banner309

Kral Park Sahibi Temel Pervanlar: Mola verdiğinize değecek

Uzun yol seyehatlarında yaşanan en büyük şikáyetlerden biri, yerli yabancı konukların konaklayacağı tesislerinin bakımsızlığıdır.

Gümüşhane 14.01.2019, 12:07 14.01.2019, 13:17
Kral Park Sahibi Temel Pervanlar: Mola verdiğinize değecek
banner400

Uzun yol seyehatlarında yaşanan en büyük şikáyetlerden biri, yerli yabancı konukların konaklayacağı tesislerinin bakımsızlığıdır.

Karayollarının gelişmesiyle yol güzergahlarında tesisler, modern  hizmet kalitesiyle bir anlamda olumsuz algıyı ortadan kaldırdı.

Turizm ülkesi haline gelen Türkiye'de, kendini düzelten tesisler şehir merkezlerinde dahi olmayan niteliklere sahip hale geldi.

işte onlardan biri. Gümüşhanenin tek dinlenme tesisi Kral Park. Kral Park, Gümüşhane-Trabzon karayolu onuncu kilometresinde Temel Pervanlar tarafından işletiliyor.

24 saat hizmet veren tesislerde hem tur otobüsleri hem de özel aracıyla seyahat edenler, Restoranda sulu yemeklerin yanında meşhur Akçaabat köftesi, kuru fasülye, Hamsiköy sütlacı, ızgara çeşitleri, et yemekleri zengin mutfak hizmeti alıyorlar. 

Gümüşhane’nin gururu haline gelen tesisin sahibi Temel Pervanlar, şunları söyledi.

“Tesislerimizi ziyaret eden misafirlerimizin önce gözlerine sonrada midelerine hitap ediyoruz. Bunu yaparkende en güzelini yapıyoruz. Gümüşhane’ye gelen veya Gümşhane’yi güzergah olarak kullananlara en güzel hediyeyi biz veriyoruz. Kral Park’a gelenler hem dinleniyor hemde ilimizin tarihi ve doğal güzellikler hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Bir anlamda turizm elçisiyim. meşhur Karaca Mağaramız, Tomara Şellalemiz, Torul Cam seyir terasımız gibi zengin değerlerimiz mevcuttur.

Tesislerimizide kalite asla değişmez. Çünkü bizim için önemli olan müşterilerimizin tesislerimizden memnun ve güler yüzlü ayrılmalarıdır. Onun için kalite ve lezzetimiz asla değişmez”.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46