banner333

banner309

Kılavuz Gümüşhane’de

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret etti.

Gümüşhane 11.09.2017, 12:09
Kılavuz Gümüşhane’de
banner400

İl Başkanı Salih Taşcı, ilçe temsilcileri ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın ve ülkücü gençler tarafından karşılanan Kılavuz, karşılamanın ardından İl Başkanlığı binasını ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı'na ortaöğretim ve üniversite öğrencilerinin sevgi gösterileri eşliğinde giren Olcay Kılavuz, burada ülkücü gençlerle bir araya gelerek, gündeme dair birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Kılavuz, Ülkücü hareketin bir şehitler kervanı olduğunu dile getirerek, “Ruhi Kılıçkıran ile başlayan bu kervan Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile devam etmiştir. Şehitlerimiz, din, devlet ve vatan uğruna her şeylerini feda etmişlerdir. İhanete, adaletsizliğe geçit vermemek için baş vermiş baş eğmemişlerdir. Onların açtığı yol bugün bizlerin yolunu aydınlatmaktadır. Ülkücü gençlerin şehitlerimizin emanetine sahip çıkması ve çok çalışması gerekmektedir. İlimde, sanatta, siyasette, ticarette, içtimai hayatta kısaca her alanda başarılı birer birey olmalıdırlar. Gençlerimiz Türklük şuuru ve İslam ahlakıyla bezenmiş, içi alev alev Müslüman, dışı pırıl pırıl Türk ve içi dışına hakim, dışı içine köle örnek şahsiyetler olmalıdırlar. Kendisini bu iman ve şuurla yetiştirmiş gençlerimiz Büyük Türkiye'yi muhakkak kuracaklardır. Bunların aksine Ülkücü gençleri başka alanlarda görmek isteyenlere Ülküdaşlarım fırsat vermeyecektir. Bizler bu vatan için ölmekten kaçmayız. Bu Vatan ve Millet için ölmek zor da değil. Ancak biz Vatanımız ve Milletimiz için yaşamak zorundayız. Milletimizin müreffeh yarınları için her Ülküdaşım yaşamalı ve kendisinin varlık sebebine uygun bir şekilde donatmalıdır. Her türlü provokasyona ve tuzaklara karşı uyanık olmalıdır" dedi.

Kılavuz, Ülkü Ocakları olarak gerçekleştirdikleri Ülkü Evleri, burs programları, Etüt Merkezleri, gelişim programları ve yardım kampanyaları hakkında da bilgiler verdi. Pek çok başarılı projeye imza attıklarını dile getiren Kılavuz, "Ülkücüleri umut olarak görenler var, bizi bekleyenler var. Yapmamız gereken çok şey var. Yılmadan, yorulmadan yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanı Salih taşçı da, "Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Bey'in ilimizi ve Ocağımızı ziyaret etmiş olmaları bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bizlere güç ve azim vermiştir. Sayın Genel Başkanımızın emir ve talimatları doğrultusunda Gümüşhane’nin de daha iyi çalışmalar ortaya koymak için her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bugün Ali Metin Tokdemir ve Hüseyin Nihal Atsız’ın memleketi olan Gümüşhane’miz ve Ocağımızı ziyaret eden Sayın Genel Başkanımıza tekraren şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Bir süre gençler ve Gümüşhane Ülkücülerle sohbet eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Bayburt ve Erzurum ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere Gümüşhane'den ayrıldı.


 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11