banner333

banner309

Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Çimen’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir ve Kent Konseyi üyeleri katıldı.

Gümüşhane 18.09.2014, 08:52 18.09.2014, 08:54
Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
banner400
Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Başkan Çimen’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir ve Kent Konseyi üyeleri katıldı. 

Burada konuşan Başkan Çimen, eleştiriye ve fikir alışverişinde bulunmaya her zaman açık olduklarını kaydederek, “Biz eleştiriye her zaman açığız. Şeffaf bir yönetim anlayışımız var. Biz bir şeylerin arkasına saklanmayız. Mazeret bizde olamaz. Biz belediyeyi 27 milyon liralık bir borçla aldık ama bu bizim için mazeret değil. 30 Mart seçimlerinin ardından 4 Nisanda görevi devraldık. Bu şehir hepimizin” dedi. 


ELİMİZDE SİHİRLİ ASA YOK

Başkan Çimen, yapılan bazı eleştirilerin yersiz olduğunu ifade ederek, “Şehrin sorunları belli ama bazı kişiler her halde bizim elimizde bir sihirli asanın olduğunu zannediyor. Sanki biz bu asa ile her şeyi hemen değiştirebileceğiz. Herkes olaylara kendi penceresinden bakıyor. Milletimizin bize vermiş olduğu bir görev süresi var. Biz bu görev süremiz içerisinde verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Bu güne kadar bütün sorunlar tabiri caizse halının altına itilmiş. Şehrimizin acil olarak çözülmesi gereken su ve kanalizasyon sorunu var. Şehrin kanalizasyonunun yarısı dereye akıyor. Bunu herkes biliyor. Altyapısız bir şehir olmaz. Biz 2014-2018 yılları arasında bu şehrin altyapı sorunlarını çözeceğiz dedik. Öncelikli olarak bunun çözümü için çalışıyoruz. Şehrin sorunlarına gündelik değil, uzun vadeli çözümler üretiyoruz. Kanalizasyon için Harşit Çayı’nda yapımı devam eden dere ıslah çalışmalarına ek proje koyarak, kanalizasyon hattı döşeteceğiz. Şehrin şuanda en büyük kanalizasyon borusu 300’lük. Ama yeni yapacağımız hatta en küçüğü 800’lük boru kullanacağız. İki yıl sonra bu şehri kimse tanımayacak. Ancak altyapı çok önemli. Bizde çalışmalarımıza bu yönde başladık” diye konuştu.
Toplantıda daha sonra Kent Konseyi Genel Kurul gündem maddeleri görüşüldü.  

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34