banner333

banner309

Kemalettin Aydın'ın Yoğun Çalışma Temposu

Tüm arife ve Bayram programını Gümüşhane’de dolu dolu geçiren AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Gümüşhane 31.07.2014, 07:52 31.07.2014, 07:53
Kemalettin Aydın'ın Yoğun Çalışma Temposu
banner400
 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi için nabız tutan, AK dava ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için, Gümüşhane için dur durak bilmeden çalışan Milletvekili Aydın, Gümüşhane’de Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Aydın, memleketin içinden gelen, ülke insanını ve sorunlarını bilen, çözüm üreten, Türkiye’nin Dünya’daki itibar ve imajını artıran, ülkemizi Dünya’nın sayılı ekonomileri arasına sokmayı başaran Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın layık olduğu Cumhurbaşkanlığı makamına 10 Ağustos itibariyle geleceğini söyledi.

Milletvekili Aydın, Gümüşhane’deki yoğun programının son gününde, Gökçeler ve Ozanca Köyü yayla şenliklerine katıldı.  Ozanca Köyünde İstanbul Sosyal Gençlik ve Kültür merkezi tarafından düzenlenen yayla şenliğinde Aydın, ünlü Şair Cahit Sıtkı Tarancı’nın “ Memleket İsterim” şiiriyle kürsüye davet edildi… Milletvekili Aydın’ın sahneye davet eden Gümüşhaneli Sümeyye, şiirin devamında Aydın için “ Bir Millet sağlamak için gece- gündüz çalışan Sayın Vekilimiz Doç. Dr. Kemalettin Aydın’ı sahneye davet ediyorum” dedi. Sümeyye’nin bu duygu dolu anonsu köylüler tarafından yoğun alkış aldı. Yayla şenliğinde bir konuşma yapan ve şenliklerin buruk geçtiğini kaydeden Aydın, “ Maalesef şu anda Gazze’de bir insanlık dramı yaşanıyor. Müslüman kanı akıtılıyor ve ne yazık ki tüm Dünya, Gazze’de, Filistin’de yaşanan bu insanlık onurunu ayaklar altına alan soykırıma gözlerini kapamış durumda, mazlumların çığlığına kulak tıkamak
bir vicdansızlık örneğidir. Filistin'de bizim çocuklarımız, bizim yavrularımız şehit ediliyor. Filistin'de insanlık ölüyor, özellikle de Müslümanların izzeti, şerefi ölüyor.” dedi.

İsrail’in, Filistin’de, Gazze’de sergilediği vahşeti, katliamı şiddetle kınadığını ve orada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilediğini belirten Aydın, Dünya’nın Gazze’de yaşanan bu insanlık katliamına bir an önce müdahale etmesi gerektiğini söyledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11