banner333

banner309

Kemalettin Aydın Yeniden Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı

Gümüşhane de 23. 24. ve 25. dönem milletvekilliği yapan Kemalettin Aydın yeniden AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Gümüşhane 10.08.2017, 13:07
Kemalettin Aydın Yeniden Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı
banner400

Duyuruyu sosyal medya hesabı üzerinden sevenleriyle paylaşan Aydın, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık’ın önerisi ve AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla partimizin yeni Sosyal Politikalar yönetiminin belli olduğunu söyledi. Kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür eden Aydın özellikle, "sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın Başbakanımıza, bu görev için öneren Genel Merkez Sosyal politikalar başkanımız sayın Öznur Çalık'a teşekkür ve şükranlarımı sunarım" dedi.

Kemalettin Aydın'ın sosyal medya üzerinden yayınladığı duyuru şöyle:

23,24 ve 25. Dönem Gümüşhane Milletvekili olarak hizmet ettiğim partimde durmak yok çalışmaya devam.

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık’ın önerisi ve AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla partimizin yeni Sosyal Politikalar yönetimi belli oldu. Dört yıl boyunca Sayın Erdoğan’ın onayıyla AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Sosyal Politikalar Başkanlığı’ndaki çalışmalarımızda son bir buçuk senedir Başbakanımız sayın Binali Yıldırım tarafından Sosyal Politikalar Başkanlığı’nda görevlendirilmiştim.

Genel Merkezimizde dört yıl önce Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra sayın Ahmet Davutoğlu, sayın Binali Yıldırım ve Yeniden sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere üç Genel Başkanımız tarafından atanmış başkan yardımcısı oldum. Son olarak Sosyal Politikalar Başkanı sayın Öznur Çalık ile çalışmaya başladığımda şimdiki içişleri bakanımız sayın Süleyman Soylu, İstanbul Milletvekilimiz sayın Ekrem Erdem, şimdiki aile ve sosyal politikalar bakanımız sayın Fatma Betül Sayan, şimdiki başbakan yardımcımız sayın Recep Akdağ olmak üzere beş ayrı Genel Başkan Yardımcısı ile partimizin genel merkez çalışmalarına katkıda bulundum. 
Özellikle genel merkezimizin hazırladığı kitaplarda Birim başkanlarımızla beraber büyük emeklerimiz oldu. "Millete hizmet yolunda 12. Ve 13. Yıl" kitaplarının yanında son olarak Yayınladığımız "15 Temmuz Milli iradenin zaferi " gibi birçok yazılı materyali milletin hizmetine sunduk. 
Başta Gümüşhane, Gümüşhanelilere ve tüm milletimize hizmet etmeyi onur bilerek milletine hizmetkar olan AK Parti camiasında hizmete devam etmekten gurur duymaktayım. AK kadrolarımızla el ele, gönül gönüle Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2023 ve 2071 Türkiye’sini inşada durmadan, yorulmadan çalışmaya devam etmekten mutluluk duymaktayım’’ Ayrıca Durmak yok çalışmaya devam diyerek beni bu göreve layık gören sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın Başbakanımıza, bu görev için öneren Genel Merkez Sosyal politikalar başkanımız sayın Öznur Çalık'a teşekkür ve şükranlarımı sunarım. DURMAK YOK, YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM. İLK GÜNKÜ AŞKLA HAYDİ BİSMİLLAH DİYEREK TÜM DOSTLARA SELAM OLSUN.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09