banner333

banner309

Kelkit ve Şiran’a Doğalgaz müjdesi verildi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’ndan (EPDK) yapılan açıklamada, doğalgazın ulaşmadığı yerleşim birimi kalmayacağı belirtilirken Kelkit ve Şiran ilçelerimize de 2017 yılı içerisinde doğalgazın verileceği açıklandı.

Gümüşhane 23.11.2016, 08:23 23.11.2016, 08:26
Kelkit ve Şiran’a Doğalgaz müjdesi verildi
banner400
 Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, konu ile ilgili Olay Gazetesine yaptığı açıklamada, Kelkit ilçesine doğalgaz verilmesi ile ilgili ihalenin 17 Kasım tarihinde yapıldığını belirterek, “Başta Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak’a, bizlerden her türlü katkı ve yardımı esirgemeyen hemşerimiz Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık’a, önceki ve şimdiki tüm milletvekillerimize, destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HER ZAMAN TEMİZ ÇEVRE

Kelkit ilçesinin her türlü hizmeti hak ettiğini vurgulayan Yılmaz, “Biz ilçemizi modern ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek istiyoruz. Her zaman temiz çevre, temiz Kelkit parolası ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlmemize doğalgazın gelmesi ile birlikte hava kirliliği yaşanmayacak ve hijyenik bir kent olacaktır. Bu ilçemize olan ilgiyi daha da artıracaktır. Bu nedenle çok mutluyuz” açıklamasında bulundu.

EN BÜYÜK İDEALİMİZDİ

Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak ise, Şiran ilçesinin doğalgaza kavuşması için büyük çaba harcadıkları bu nedenle 10 bine yakın abone imzası topladıklarını hatırlatarak, “EPDK’dan yapılan açıklamadan büyük bir mutluluk duyduk. Emeği geçen herkese ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Her şeyden önce daha temiz bir Şiran, hava kirliliği olmayan bir Şiran olacağımız için bizlerin çalışma azmini daha da artıracaktır. Başta hemşerimiz Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Enerji Bakanı berat Albayrak olmak üzere tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İbrahim Özdemir-Figen Tok 
Haber Kaynağı: Olay Gazetesi

Yorumlar (1)
yasar 7 yıl önce
torulada verin köy kalmasın garibim
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59