banner333

banner309

Kadın Meclisi’nin İletişim Konferansına Büyük İlgi

Gümüşhane Kent Konseyi Kadın Meclisi 14 Aralık 2017 Perşembe günü Gümüşhane Merkez ilçede halka ve öğrencilere açık bir konferans düzenledi.

Gümüşhane 15.12.2017, 14:38
Kadın Meclisi’nin İletişim Konferansına Büyük İlgi
banner400

Gümüşhane Kent Konseyi Kadın Meclisi 14 Aralık 2017 Perşembe günü Gümüşhane Merkez ilçede halka ve öğrencilere açık bir konferans düzenledi.

Atatürk Kültür Merkezi salonunda yapılan ve iletişimci Sema Özdemir’in sunduğu konferansı 450 kişi izledi.

Konferansa Gümüşhane Vali Yardımcısı ve Vali Vekili Ali Arıkan, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ve eşi Gülseren Çimen, Gümüşhane İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan’ın eşi İlke Danışan, İl Genel Meclis Başkanı Şerif Bayraktar, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, Kent Konseyi Başkan Vekili Ömer Salantur, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aysel Akçay, Gümüşhane Valiliği Protokol Müdürü Ülkü Köklü, Gümüşhane protokolüne dahil daire müdürleri, Kent Konseyi Genel Kurul ve Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Gümüşhane Belediyesi Meclis Üyeleri Şükriye Karabulut Orhan ve Arzu Varan, AK Parti Gümüşhane Kadın Kolları İl Başkanı Münire Şeyhoğlu, Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şube Başkanı Aynur Çubukçu, Demokrat Gümüşhane Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Sadık ve çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı.

Sunuculuğunu Seda Turhan’ın yaptığı konferansta Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasını müteakip, açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aysel Akçay iletişimin gününüzdeki önemine değinerek, böyle önemli bir konuda etkinlik yapmayı düşünerek sahasında başarılı iletişimcilerden biri olan Sema Özdemir’i Gümüşhane’ye davet ettiklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Ercan Çimen de yaptığı selamlama konuşmasında iletişimin önemini vurgulayarak, bu konuda toplumun şuurlanması gerektiğini söyledi.

Etkili İletişimle Kendini Keşfet” temasının işlendiği sunu-konferansı İstanbul’dan İletişim Uzmanı Sema Özdemir verdi.

İnteraktif metotla yapılan konferansta İletişim Uzmanı Sema Özdemir, günümüz insanının en büyük çıkmazı olan bireyler arası iletişim zorluklarının nedenlerini bilimsel olarak anlattı.

Bir buçuk saati aşkın bir süre devam eden konferansın sonunda Gümüşhane Vali Yardımcısı ve Vali Vekili Ali Arıkan tarafından İletişim Uzmanı Sema Özdemir’e teşekkür belgesi verilirken, Gümüşhane Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aysel Akçay tarafından da günün anısına bir plaket sunuldu. Gümüşhane Kent Konseyi Kadın Meclisi üyelerinden Naciye Akagün tarafından da Sema Özdemir’e çiçek takdim edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38