banner333

banner309

İsmail Akçay Üretim Yapan Firmalara Ziyaret Etdi

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan firmaları ziyaret ederek tesisleri inceledi.

Gümüşhane 11.11.2016, 19:17 11.11.2016, 19:23
İsmail Akçay Üretim Yapan Firmalara Ziyaret Etdi
banner400

 GTSO BAŞKANI AKÇAY: OSB’DE ÜRETİM ARTARAK DEVAM EDİYOR

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan firmaları ziyaret ederek tesisleri inceledi.

Organize Sanayi Bölgesinde yaptığı ziyarette Gümüşhane için çalışarak, üretim yaparak, Gümüşhane ekonomisine sağladıkları katkıdan dolayı firma sahiplerine teşekkür eden GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, işletmelerde çalışan işçilerle de sohbet etti. Başkan Akçay; ‘’ Bugün OSB bölgemizde üretim yapan firmalarımızı ziyaret ederek işletme sahiplerimizin istek ve taleplerini dinledik. Ziyaret ettiğimiz ve dertlerine ortak olduğumuz firmalarımızın öne çıkan iki ortak talepleri var. Organize Sanayi Bölgesine Doğalgaz altyapısının yapılması ve Organize Sanayi Bölgesinin ana yol bağlantısının olduğu kısmın düzenlenerek, bölge içerisinde kalan yolların sıcak asfalt ile kaplanması. Daha öncede bu sorunlar tarafımıza iletildi ve giderilmesi amacıyla bizde konu ile ilgili Kurum ve kuruluşlarımızın yetkililerine bu talepleri ilettik.Umuyorum ki yaptığımız görüşmeler ve çalışmalar dahilinde OSB’de üretim yapan firmalarımızın bu ortak sorunları yetkili kurumlar tarafından en yakın sürede giderilecek.Organize Sanayi Bölgemiz içerisinde üretim yapan hijyenik ve çok güzel sistemlerle donatılmış Pestil-Köme fabrikalarımız ve son teknoloji makinelerle donatılmış ahşap ürünleri üretimi yapan işletmelerimiz var. Bulunduğumuz coğrafi şartlar ve zorluklara rağmen hiç yorulmadan şehrimiz için üretim yaparak istihdam sağlayan ve yatırımlarını artırma mücadelesi içerisindeki tüm firma sahiplerimizi bir kez daha yürekten tebrik ediyor ve üretimlerini her geçen gün biraz daha fazla artırarak çalışmalarını diliyorum ’’ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09