banner333

banner309

İŞGEM'e Hayran Kaldılar

Gümüşhane Kent Konseyi heyeti Gümüşhane İŞGEM’İ ziyaret etti.

Gümüşhane 21.02.2019, 12:40
İŞGEM'e Hayran Kaldılar
banner400

Gümüşhane Kent Konseyi heyeti Gümüşhane İŞGEM’İ ziyaret etti.

Kent Konseyi heyeti; Torul Harmancık köyünde yapılan,  8 milyon avroluk yatırım tutarı ile Gümüşhane’nin en kapasiteli ve en modern tesislerinden biri olan ve Haziran 2018 tarihinde hizmete açılan Gümüşhane Geleneksel ve Organik Ürünler İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM)’i 20 Şubat 2019 Çarşamba günü ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, Başkan Vekili Ömer Salantur, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aysel Akçay ve kent konseyi üyeleri önce İŞGEM Genel Müdürü Gürbüz Odabaşı’nı makamında ziyaret ederek İŞGEM  hakkında genel bilgiler aldılar, daha sonra ise Genel Müdür Odabaşı misafirlerine tesis içindeki iş yerlerini gezdirdi.

İŞGEM bünyesinde yer alan ve Türkiye’nin en modern koli üretim ve baskı tesislerinden biri olan bölümü gezen kent konseyi üyeleri tesise hayran kaldılar.

İŞGEM Genel Müdürü Gürbüz Odabaşı, yaptığı değerlendirmede İŞGEM’in Gümüşhane için çok önemli bir şans olduğunu belirterek Gümüşhanelilerin bu şansa sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir ise gezi sonrasında yaptığı değerlendirmede İŞGEM’ın tesislerine hayran kaldıklarını belirterek: “Çok modern bir müessese ile karşılaştık. Gümüşhaneli girişimciler için çok modern bir tesis yapılmış. Her Gümüşhanelinin bu özel ve güzel tesisi görmesi gerekir. Bu güzel müessesenin Gümüşhane’ye kurulmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, hemşerimiz eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a, tesisin başlama aşamasından yapım aşamısa ve bugünkü haline gelene kadar geçen süre içinde görev yapan bütün valilerimize ve milletvekillerimize, bütün aşamalarda sürekli eli taşın altında olan GTSO Başkanımız İsmail Akçay’a, DOKA yetkililerine ve İŞGEM için çok önemli bir şans olan Genel Müdürümüz Gürbüz Odabaşı’na ve diğer emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret organizasyonunu yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aysel Akçay da yaptığı değerlendirmede Gümüşhaneli girişimciler için çok önemli olan bu tesisten Gümüşhanelilerin yeterince yararlanması gerektiğini belirtti.

İŞGEM ziyaret gezisine Gümüşhane Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Seviye Turhan da katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11