banner333

banner309

İlk Adımda Dost Eli Projesi

Proje kapsamında Gümüşhane Üniversitesini kazanarak kayıt için kente gelen öğrencileri bilgilendirmek amacıyla kampüs ve şehirler arası otobüs terminalinde bilgilendirme stantı açıldı.

Gümüşhane 06.09.2013, 09:04
İlk Adımda Dost Eli Projesi
banner400
 Emniyet Müdürü Ahmet Can, yaptığı açıklamada, öğrencileri bilgilendirme amacı taşıyan stantlarda Terörle Mücadele ve Güvenlik Şube Müdürlüklerinde görevli personel tarafından öğrenci ve yakınlarıyla yakından ilgilenildiğini ve çeşitli konularda hazırlanan broşür ve materyallerin dağıtıldığını belirtti.


Gümüşhane hakkında genel bilgilerin verildiği stantlarda ayrıca ulaşım, barınma gibi konularda da bilgi verildiğini anlatan Can, şunları kaydetti:

"Emniyet Müdürlüğü olarak üniversiteye yeni adım atan öğrencilerin illegal oluşumlar tarafından yanlış yönlendirilmelerini engellemek, bölücü ve yıkıcı faaliyetlere karşı bilinçlenmelerini sağlamak, öğrencilere terör örgütlerinin tuzağına düşmemeleri ve güvenli eğitim öğretim ortamı için dikkat etmeleri gereken konuları içeren broşürler dağıtılmaktadır. Beş gün boyunca açık olacak öğrenci irtibat masasında kayıt için gelen öğrenciler ile velileri güleryüzle karşılayan polislerimiz, stantlara gelen öğrenci ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulunmaktadır."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11