banner333

banner309

Hasan Kulaksız sözünü tuttu, Örnek Köy Yukarı Kulaca geliyor

Gümüşhane’li işadamı Hasan Kulaksız doğduğu topraklara olan vefa borcunu ödemek için geçen yıl kendi köyü olan Şiran Yukarı Kulaca köyünde Gümüşhane Valiliğinin onayı ile başlattığı Örnek Köy Yukarı Kulaca projesini son aşamasına getirdi.

Gümüşhane 14.11.2016, 15:08 14.11.2016, 15:11
Hasan Kulaksız sözünü tuttu, Örnek Köy Yukarı Kulaca geliyor
banner400

 Örnek Köy Yukarı Kulaca Projesinin Sahibi İş adamı Hasan Kulaksız Sözünü Tuttu

Gümüşhane’li işadamı Hasan Kulaksız doğduğu topraklara olan vefa borcunu ödemek için geçen yıl kendi köyü olan Şiran Yukarı Kulaca köyünde Gümüşhane Valiliğinin onayı ile başlattığı Örnek Köy Yukarı Kulaca projesini son aşamasına getirdi.

İş adamı Hasan Kulaksız, geçen yıl köyünde başlattığı Örnek Köy Yukarı Kulaca projesini son aşamasına getirdiklerini ifade etti. Başta kendi imkanları ve girişimleri ile başlattığı projeye Gümüşhane Valiliği ve Şiran Kaymakamlığının verdiği destekler ile projenin kapsamını daha da genişleterek bugünkü şekline getirdiğini belirten Kulaksız; “Bir memleket sevdası ve rahmetli annemizin “Memleketine hizmet et” vasiyeti ile çıktığımız bu güzel yolda hamd olsun alnımızın akıyla nihayete erişiyoruz. Annemizin bu sözü bizi harekete geçirdi ve Dünya’da hayırlı bir eser bırakma niyetiyle yaptığımız projemizi başlattık. Projemiz kapsamında mevcut köy konağının yıkılarak daha modern bir şekilde yeniden yapılması, mevcut dar yolların genişletilmesi, bahçe ve mezarlık duvarlarının yenilenmesi, köye giriş reklam totemi, kanalizasyon ve altyapı gibi çalışmaları yaptıktan sonra son aşamada genişlettiğimiz yollarımızı beton parke ile kaplayarak projemizi nihayetlendiriyoruz inşallah. Köyümüzün ana arter yollarının parkelerini Gümüşhane valiliğimizin destekleri ile yaptırıyorken kalan köy içi yolları da biz kendi imkanlarımız ile yaptırıyoruz. Gerek Valiliğimiz, gerekse Kaymakamlığımız desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Projemizin başlangıcından son aşamasına kadar yaptığımız çalışmalarda memleketimizin insanının her şeyin en iyisine layık olduğunu bir kez daha anladık. Köyümüzdeki şantiyeler devam ederken herkesin gücünün yettiğince yardımcı olmak istemesi bizi ziyadesiyle memnun etti. Bu işin sonunda rahmetli anne ve babamın ayaklarının bastığı ve bizleri büyüttüğü bu topraklara hizmet etmiş olma şerefi bize yetecektir. Güzel yürekli insanımızın bir “Allah razı olsun” demesi de bizim için en büyük servetlerden birisidir. Yaşam felsefemiz olan, verdiği sözünü tutma prensimiz gereği memleketimize ve insanımıza verdiğimiz sözümüzü tutmuş olmamızın bahtiyarlığı içindeyiz. Şimdi çok yakında Örnek Köyümüzün açılışını yapacağız inşallah. Güzel şehrimizde ve Cennet vatanımızda adı gibi örnek olmasını umduğumuz projemize desteklerinden dolayı Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederim. Projemizde maddi veya manevi olarak emeği geçen köy muhtarlığımıza ve köy halkımıza şükranlarımı sunarım. Projemiz şehrimize, köyümüze ve halkımıza hayırlı, uğurlu olsun. Tüm Türkiye'de örnek olsun inşallah.” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44