banner333

banner309

GÜNÖP DOLU DOLU GELİYOR!

Son zamanlarda gerçekleştirdiği etkinliklerle adından sıkça söz ettiren Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu GÜNÖP yine çok konuşulacak bir etkinlik için Gümüşhane’ye geliyor.

Gümüşhane 06.02.2016, 18:18 06.02.2016, 18:21
GÜNÖP DOLU DOLU GELİYOR!
banner400

Tamamının üniversite öğrencilerinden oluştuğu 25 kişilik bir grupla Gümüşhane’de sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmeyi amaçlayan platform 07.02.2016 Pazar günü İstanbul’dan yola çıkacak. Gümüşhane’de 3 köy okuluna kitap, çanta, kırtasiye malzemesi, bot ve mont yardımı yapmak için başlattıkları ‘’GÜNÖP Köy Okullarıyla Buluşuyor’’ projesi kapsamında Gümüşhane’de bir dizi etkinlik gerçekleştireceklerini ifade eden platform başkanı Enes KAYA: ‘İlk olarak sadece kitap yardımı amaçlayarak başlattığımız ve bu yıl 2. Sini gerçekleştireceğimiz bu projenin bu kadar geniş bir içeriğe ulaşmasının sebebi Gümüşhaneli hemşerilerimizin yardımlaşma ve dayanışmaya verdiği önemdir’ dedi. Özellikle İstanbul’da bulunan vakıflar, dernekler, Gümüşhaneli iş adamları akademisyenler ve tabi ki kendileri gibi üniversite öğrencisi olan gerek Gümüşhaneli gerek farklı illerden arkadaşlarının bu projenin İsimsiz Kahramanları olduğunu belirtti.

Proje kapsamında Gümüşhane genelinde bir çok liseye kitap yardımı ile başlayacak olan program proje ile aynı adı taşıyan Günöp Köy Okulları İle Buluşuyor etkinliği ile devam edip yine il genelinde bir çok lisede gerçekleşecek olan Geçmişten Geleceğe Gümüşhane konferanslarıyla devam edecek. Geçmişten Geleceğe Gümüşhane konferansları için İstanbul’dan bir çok iş adamı ve akademisyen konuşmacı olarak Gümüşhane’ye gelerek öğrencilerle eğitim ve meslek yaşamlarındaki tecrübeleri paylaşacak.

Son olarak Gümüşhaneli Üniversite Öğrencileri Platformu Başkanı Enes KAYA platformun gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği etkinlik ve projelerden haberdar olmak isteyenlerin sosyal medya hesaplarını takip edebileceklerini söyledi. https://www.facebook.com/gunop.org https://www.instagram.com/gunoporg/

https://twitter.com/gunoporg

Yorumlar (1)
Hüseyin KAYA 8 yıl önce
Rabbim hayırlı muvaffakiyetler nasip eylesin.Tebrikler.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46