banner333

banner309

Gündüz istifa etti, aday adayı oldu

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, 1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olmak için görevinden Istifa etti.

Gümüşhane 01.09.2015, 00:31 01.09.2015, 00:33
Gündüz istifa etti, aday adayı oldu
banner400
Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz bugün akşam saatlerinde düzenlediği basın toplantısında Ocak 2014'ten bu yana yürüttüğü Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığından istifa ettiğini ve 26. dönem Ak Parti Gümüşhane milletvekilliği için aday adayı olduğunu duyurdu.


Ak Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına belediye başkanı Ercan Çimen, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, Ak Parti Gümüşhane Kadın Kolları Başkanı Şükriye K. Orhan, il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte birçok partili katıldı. Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz'ün açıklamasındaki satır başlıkları şu şekilde;


"Çaycılık Yap Deseler Razıyım"
Ocak 2014'ten bu yana yürüttüğü Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığı görevinden 26. Dönem Gümüşhane Milletvekili aday adaylığı için istifa ettiğini duyuran Gündüz, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu benimle birlikte 6 il başkanına bu görevi layık gördü. Ben bu dava için, Ak Parti için verilen her göreve hazırım. Bana sen bu teşkilatta çaycılık yapacaksın deseler hiç gözümü kırpmam. Başbakanımızın bize vermiş olduğu bu kutsal görev için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu görev için bugün itibarı ile 15 Ocak 2014'ten beri yürütmekte olduğum Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığı görevinden istifa ettim. 26 Dönem Ak Parti Gümüşhane Milletvekili aday adaylığı için önümüzdeki günlerde Ak Parti teşkilatına başvurumu yapacağım. Temennim odur ki bu karar memleketimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olur." ifadelerini kullandı.


Yeni İl Başkanı Celalettin Köse
Bir gazetecinin 'yerinize kim vekalet edecek ve ne kadar sürecek' sorusu üzerine, "Bizim teşkilatımızda her fert daima her göreve hazırdır. Ama bizde siyaseten İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız görevi devralır. Bizde de Siyasi-Hukuki İşler Başkanımız Celalettin Köse Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığına vekalet edecek. Önümüzdeki süreci hep beraber takip edeceğiz" ifadelerini kullanırken yeni görevinde Köse'ye başarılar diledi.


Başbakana Teşekkür
Ak Parti Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yola çıktıklarını hatırlatan Gündüz açıklamasına şu şekilde devam etti; "Biz bu yola kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile çıktık. Şimdi de bilge adam Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile yola devam ediyoruz. Bu kutlu yolda bana bu görevi layık gördüğü için Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na, desteklerini esirgemeyen bütün teşkilat mensuplarıma ve bütün dava arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu güne kadar hatalarımız olmuşsa, birilerini üzmüşsek, birilerini kırmışsak affola. Herkes hakkını helal etsin. Allah'a emanet olun, Allah yar ve yardımcımız olsun." Öte yandan basın mensuplarına da teşekkür eden Gündüz, toplantının ardından tebrikleri kabul etti. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38