banner333

banner309

Gümüşhaneli Yaşlı Adam Televizyondan Bulundu

İstanbul’da kaybolan Gümüşhaneli yaşlı adam, ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programı ve Av. Ali Haydar Dereli’nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf aracılığıyla bulundu.

Gümüşhane 10.01.2018, 11:00
Gümüşhaneli Yaşlı Adam Televizyondan Bulundu
banner400

İstanbul’da kaybolan Gümüşhaneli yaşlı adam, ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın programı ve Av. Ali Haydar Dereli’nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf aracılığıyla bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Kürtün İlçesi Bağlama Köyü nüfusuna kayıtlı Ahmet Altuntaş (78) Gebze’de oturan bir yakınının yanından Şişli İlçesi Okmeydanı semtinde yaşayan oğlunun yanına gitmek için evden ayrıldı. Aradan geçen 24 saati çerisinde babalarından haber alamayan çocukları babalarını aramaya başladı.
Edinilen bilgilere göre yaşlı adam, evden çıktıktan sonra saat 11.00 gibi Tuzla İlçesi Şekerpınar semtinde bulunan bir inşaat şantiyesine giderek yolunu kaybettiğini, karnının aç olduğunu ve nereye gideceğini bilmediğini ifade etmiş. Buradaki görevlilerden Hasan Yılmaz ile yaptığı konuşmada bir süre önce Gümüşhane’den Kocaeli Gebze’de oturan yakınının yanına geldiğini buradan da İstanbul Okmeydanı’nda yaşayan oğlunun yanına gitmek için ayrıldığını ancak kaybolduğunu söyledi.
Yaşlı adam için seferber olan şantiye çalışanları Altuntaş’a yemek verdikten sonra çektikleri video ve fotoğrafı ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gönderdi. Anlı’ya kayıp adamın üzerinde herhangi bir adres ve telefon bulamadıklarını söyleyen şantiye işçileri Gümüşhane Kürtün Bağlama Köyü doğumlu Altuntaş’ın yakınlarının bulunması için yardım istedi.
Öte yandan şantiye işçilerinden bir diğeri de Altuntaş’ın Gümüşhaneli olmasından yola çıkarak kendi avukatı olan Av. Ali Haydar Dereli’ye ulaştı. Durumu anlatan işçi Dereli’den yardım istedi. Avukat Dereli de kayıp Altuntaş’ın resmi sosyal medyadan paylaşarak şahsın bulunmasını sağlamaya çalıştı. Avukat Dereli’nin sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın ardından yaşlı adamın kayıtlı olduğu Kürtün İlçesi Bağlama Köyü Muhtarı Ali Altuntaş adamı tanıyarak İstanbul’da bulunan oğlu Hasan Altuntaş’a haber verdi.
Hasan Altuntaş’da Okmeydanı’ndan hareket ederek Şekerpınar’da babasının sığındığı şantiyeye gitti. Sağ salim babasına ulaşan Hasan Altıntaş yaşlı adamla birlikte evinin yolunu tuttu.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48