banner333

banner309

Gümüşhaneli Necmettin Yılmaz hakkında korkutan haber

Tunceli Valiliği, Erzincan Karayolu'nun 25'inci kilometresinde bulunan Pülümür Çayı üzerinde bir erkeğe ait ceset bulunduğunu açıkladı. 

Gümüşhane 13.07.2017, 10:33 15.07.2017, 11:28
Gümüşhaneli Necmettin Yılmaz hakkında korkutan haber
banner400

Tunceli Valiliği, Erzincan Karayolu'nun 25'inci kilometresinde bulunan Pülümür Çayı üzerinde bir erkeğe ait ceset bulunduğunu açıkladı. 

Vali Tuncay Sonel, cesedin 19 Haziran günü PKK terör örgütü mensuplarınca kaçırılan Gümüşhaneli öğretmen Necmettin Yılmaz'a ait olma ihtimali üzerinde durduklarını söyledi.  

Tunceli Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “12 Temmuz 2017 günüi saat 12.20 sıralarında Tunceli-Pülümür karayolu 25'inci kilometresinde bulunan Pülümür Çayı üzerinde erkek bir şahsa ait olduğu anlaşılan ceset bulunmuştur. Tespit edilen ceset yapılacak ön otopsi işlemine müteakip Malatya Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecektir. Ceset üzerinde yapılacak olan DNA incelemesi işleminin akabinde kamuoyuna gerekli bilgilendirme yapılacaktır" denildi. 

DNA ÖRNEĞİ GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARACAK 

Konu ile ilgili soruları cevaplayan Tunceli Valisi Tuncay Sonel, bölgede herhani bir kayıp erkek ihbarı ve şikayeti alınmadığını belirterek, cesedin 19 Haziran günü Tunceli-Erzincan karayolunun 46'ncı kilometresinde kaçırılan öğretmen Necmettin Yılmaz'a ait olabilme ihtimali üzerinde durduklarını söyledi. 

Cesedin Pülümür Çayı'nın kıyısına vurmuş şekilde bulunduğunu belirten Vali Sonel, "Ceset tahribata uğradığı için tanınmaz bir halde. Bu da uzun süredir suda kaldığını gösteriyor. Bulunan erkek cesedi otopsi sonrasi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın ailesinden alınacak DNA örneği ile yapılacak karşılaştırma sonucunda kesin kimlik tespiti yapılacak. Ceset vatandaşların ihbarı sonucu bulundu" dedi.  

GÜMÜŞHANE'YE DÖNERKEN ARACI YAKILARAK KAÇIRILDI 

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde görev yapan ve memleketi Gümüşhane'ye gitmek üzere yola çıkan öğretmen Necmettin Yılmaz, 16 Haziran günü Tunceli- Erzincan karayolunu kesen PKK'lı teröristler tarafından, aracı yakıldıktan sonra kaçıldı. PKK terör örgütü daha sonra öğretmen Yılmaz'ı şehit ettiklerini açıklarken, jandarma timleri Yılmaz'ın bulunması için operasyon başlatmıştı.

Kaynak: https://www.haber61.net/tunceli/teroristlerin-kacirdigi-gumushaneli-ogretmen-icin-korkutan-suphe-h298067.html

HABER 61

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09