banner333

banner309

Gümüşhane’den Hakkari’nin Derecik Beldesine kardeş ziyareti

AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan ‘Kardeş Belediye’ projesi kapsamında Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Belde Belediyesini ziyaret etti.

Gümüşhane 24.06.2016, 08:51 24.06.2016, 08:52
Gümüşhane’den Hakkari’nin Derecik Beldesine kardeş ziyareti
banner400
 Derecik Belde Belediyesine kardeş belediye seçilen Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Derecik Belde Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya’yı ziyaret etti. 

Belediyeyi ziyaret ettikten sonra esnaflarla buluşan Çimen, sorun ve sıkıntılarını dinledi. Halktan yoğun ilgi gören Başkan Ercan Çimen, Derecik Belde Belediyesini kardeş belediye olarak seçtikleri için çok mutlu olduklarını söyledi. 

Derecik’e Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Gümüşhane halkının selamlarını getirdiğini ifade eden Çimen, “Burada büyük ilgiyle karşılandığım için çok mutluyum. Halkın bu kadar sıcak içten davranması beni çok mutlu etti dedi. Emeği gecen herkese teşekkür ederim” dedi.

Ziyarette, AK Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikri Algül, AK Parti Hakkari eski İl Gençlik Kolları Başkanı Adnan Öveç, Hakkari Tügva üyeleri de hazır bulundu.

Başkan Çimen hava yoluyla Van’a oradan da karayoluyla gittiği Hakkari’ye kadar yolda güvenlik kontrolü yapan askeri personele pestil-köme ikram ederken, Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet’i de makamında ziyaret etti.

GÜMÜŞHANELİ ASKERİ ZİYARET 

Başkan Çimen dönüş yolunda Şemdinli, Derecik’te görev yapan Gümüşhaneli hemşehrimiz Ahmet Yalçın’ı da görev yaptığı karakolda ziyaret ederek hasret giderdi ve memleketten selam iletti. Yalçın’ın yanında babasını arayarak ona sürpriz yapan Başkan Çimen, Yalçın’a pestil-köme ikram ettikten sonra ayrıldı. 



Kaynak: www.gumushane.gen.tr


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39