banner333

banner309

Gümüşhanede’de Artık Son Teknoloji Makinelerle Mutfak ve Ev Mobilyaları Üretiliyor

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Esnaf ziyaretleri kapsamında Duranoğulları Orman Ürünleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’nin Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesinde üretim yaptığı üretim tesisini ziyaret ederek firma sahibi Musa Duran’dan ile işletme hakkında bilgi aldı.

Gümüşhane 15.05.2018, 09:03 12.06.2018, 09:09
Gümüşhanede’de Artık Son Teknoloji Makinelerle Mutfak ve Ev Mobilyaları Üretiliyor
banner400

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO)Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Esnaf ziyaretleri kapsamında Duranoğulları Orman Ürünleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’nin Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesinde üretim yaptığı üretim tesisini ziyaret ederek firma sahibi Musa Duran’dan ile işletme hakkında bilgi aldı.

İşletmeyi gezerek üretim proseslerini yakından görme fırsatı yakalayan GTSO Başkanımız İsmail Akçay, ayrıca üretimde kullanılan makinaları da inceleme fırsatı buldu. Gümüşhane’nin gerek sanayi gerekse ekonomik açıdan her geçen gün geliştiğini ve büyüdüğünü vurgulayan Başkan Akçay ‘’Ziyaretim esnasında fabrikamızda son teknoloji makineler ile üretim yapıldığını gördüm ve üretim proseslerini yakından izledim. Bu beni çok mutlu etti. Yıllar önce şehrimize bir OSB kurulması için mücadele ederken şimdi ise OSB deki işletmelerimizde son teknoloji makinelerle üretim yapılarak şehrimize ve ülkemize hizmet verilmesi geldiğimiz noktayı ve verdiğimiz mücadelenin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.

Şehrimizde ihtiyacımız olan bir hizmeti yine şehrimizde alabilmek gerçekten çok büyük bir nimet. Gümüşhaneliler olarak bizlere sunulan bu nimetlerden yararlanmalıyız. İhtiyaçlarımızı karşılarken ilk olarak şehrimizi ve şehrimizde üretilen ürünleri tercih etmeliyiz. Biz bu ürünleri ne kadar tercih eder ve kullanırsak çok daha güzel hizmetleri daha uygun kullanma fırsatı yakalarız. Şehrimiz artık son teknoloji makinelerle ile birlikte mutfak ve mobilya malzemesi üretilen bir yer. İşletme sahibi Musa Duran kardeşime işletmesine ve şehrimize yapmış olduğu bu güzel yatırım ve hizmet için teşekkür ederek yatırımlarının devamını diliyorum ’dedi

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45