banner333

banner309

Gümüşhane'de Milli İradeye Saygı ve Yeni Türkiye Toplantısı Düzenlendi

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Türkiye’nin büyüyüp gelişirken ayaklarına sürekli prangalar bağlandığını belirterek, geçtiğimiz Mayıs ayında başlayan ve bugüne kadar gelen sürecin bunun ispatı olduğunu söyledi.

Gümüşhane 06.01.2014, 10:41 06.01.2014, 10:42
Gümüşhane'de Milli İradeye Saygı ve Yeni Türkiye Toplantısı Düzenlendi
banner400

 Milletvekili Aydın, il genelinde tüm ilçelerde düzenlediği "Milli İradeye Saygı ve YeniTürkiye" konulu toplantıyı Gümüşhane'de de Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.


Toplantıya Gümüşhane-Bayburt Barosu Başkanı Avukat İsmail TaştanTicaret Ve Sanayi Odası Başkanı İsmail AkçayAk Parti İl Başkan Vekili Fatih Özer, Ak PartiBelediye Başkan Adayı Ercan Çimen, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"HERKES MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMALI"

Türkiye'nin nereden nereye geldiğini slayt gösterisi eşliğinde katılımcılara aktaran Milletvekili Aydın, toplantılarda Türk Bayrakları haricinde başka bir sembol kullanmadıklarını belirterek, partili partisiz herkesin milli iradeye sahip çıkması gerektiğini söyledi.

"TÜRKİYE'NİN AYAĞINA SÜREKLİ PRANGALAR TAKTILAR"

Türkiye'nin hedefleri olduğunu, bunların da bir siyasi partinin hedefleri olmadığını vurgulayan Milletvekili Aydın, hızla gelişen Türkiye'nin en parlak Mayıs ayının geçtiğimiz Mayıs ayı olduğunu belirterek, "Son 11 yılda Türkiye'de çok büyük değişimler yaşandı. IMF'ye olan borç kapatıldı ve borç verir duruma gelindi. Türkiyeartık, gelişiyor, büyüyor. Mayıs ayında IMF'ye ödediği 450 milyon dolarlık son taksitle artık sana ihtiyacım kalmadı dedi. Türkiye'nin hedefleri var. Bu hedefler bir siyasi parti ya da onun liderinin hedefleri değil. Türkiye'nin en büyük hedefi ilk 10 gelişmiş ülke arasına girmek. Böyle gittikçe Türkiye ilk 10 ülke arasına girecektir. Duble, yollar, hava yolları, hızlı trenler yapıldı. Türkiye'de daha önce hiç uçağa binemeyenler uçağa binmeye başladı. Hava yolunda Türkiye'den her noktaya artık uçuş yapılıyor. Dünyanın en büyük havalimanı Türkiye'de yapılıyor ve bu havalimanını Türk müteahhitler yapıyor. 5 Türk yatırımcısı bu havaalanını yapacak. Denizin altından tünel ile yol yapılıyor. Kıtalararası 5 kilometre ile birleştirilecek. Nükleer santraller yapılarak Türkiye kendi enerjisini üretecek. Bütün bunlar yaşanırken, Türkiye büyüyüp gelişirken, Türkiye'nin ayağına sürekli prangalar bağladılar. Sürekli kardeş kavgasına yol açtılar. Bu yıllar boyu devam etti. Kardeş olalım diyoruz ama güçlü bir ülke olmamızı sürekli engelliyorlar." dedi.

17 Aralık'ta başlayan süreci de değerlendiren Milletvekili Aydın, normal bir hukuk sürecinin yaşanması beklenirken ortaya anormal bir durum çıktığını, hukukun üstünlüğü değil de hukukçunun üstünlüğünün ortaya çıktığını ve vesayetin bitmediğini kaydetti.

"HUKUK İHTİLALİ İLE ERDOĞAN'I İSTEDİLER AMA MİLLET VERMEDİ"

Bu ülkeyi kim bir yerden alıp bir yere getiriyorsa millet onun yanındır. Buna millet dur demek zorundadır. Millet kendisini yönetecek liderini kendisi belirler ve sandıkta da bunu seçer. Bu ülkede Menderes'i götürdüler, Özal'ı da götürdüler. Geçtiğimiz Mayıs ayından itibaren de Erdoğan'ı da istediler ama millet vermedi. 17 Aralık'ta bu kez hukuk ihtilali ile almak istedi ama millet yine vermedi. Biz bu milletin iradesine saygı göstermek zorundayız. Sizlerin duası oldukça hiçbir güç, hiçbir kirli oluşum bu ülkenin evlatlarının geleceğine, aydınlık yarınlarına ipotek koyamaz. Asla tek millet, tek devlet, tek vatan ve tek bayrak ülkümüzden vazgeçmeyeceğiz." dedi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09