banner333

banner309

Gümüşhane'de, Feramuz Üstün Farkı

Bu yerel seçimlerde AK Parti’nin başarısını artırdığı iller içerisinde Gümüşhane’de yer aldı. AK Parti Gümüşhane’de hem il hem de bütün ilçelerde birinci parti oldu.

Gümüşhane 08.04.2014, 21:53 25.04.2014, 22:55
Gümüşhane'de, Feramuz Üstün Farkı
banner400

Bu başarının ardındaki isim olarak geçtiğimiz dönem Ak Parti’den milletvekili seçilen Feramuz Üstün’ün büyük rolü olduğu görüşünde herkes birleşiyor. Parti genel merkezinde de dikkatleri üstüne çeken Feramuz Üstün’ün adı kulislerde ilk kabine değişikliğinde bakan olacağı şeklinde geçiyor. Rize, Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt’un düzenlediği tüm etkinliklerde yer alması ve bu illerden gelen tüm vatandaşların sorunlarıyla da yakından ilgilenmesi nedeniyle Karadenizlilerin ortak milletvekili algısı yaratan Feramuz Üstün, seçimlerde AK Parti seçmeninin dışında milliyetçi seçmene de hitap etmeyi başardığını belirten Gümüşhaneliler, “Diğer milletvekilimiz Kemalettin Aydın’ın da gösterdiği çaba ve emeği de takdir ediyoruz. Kendisinin de yöremize ve insanımıza çok katkısı oldu.

Feramuz Üstün’ün de hizmette yer almasıyla beraber Gümüşhane bu seçimde tam zafer kazandı. Sayın vekilimizi ilk kabine değişikliğinde bakan olarak görmeyi arzu ediyoruz. Sadece Gümüşhane’ye değil çevre illere de büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz” dediler. Öte yandan Ak Parti Genel merkezinde yapılan seçim değerlendirmelerinde de Gümüşhane ve Feramuz Üstün ismi dikkat çekti. Seçimlerden öncede adı bakan olacağı yönünde geçen Üstün’ün adı Ankara’da ki kulislerde yine ilk kabine değişikliğinde bakan olacağı yönünde geçmeye başladı.

Kaynak: Taka Gazetesi

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11