banner333

banner309

Gümüşhane'de AK Parti Kongresinde Olay Çıktı

Gümüşhane'de AK Parti Kongresinde olay çıktı. AK Parti 5. Olağan İl Kongresine olaylar damgasını vurdu. Yaşanan arbedelerin ardından Şiran ve Torul delegeleri salonu terk etti, Şiran delegeleri ikna edilerek salona dönüp oy kullandı, Torul delegesi ise oyunu kullanmadan ayrıldı.

Gümüşhane 26.01.2015, 14:37 26.01.2015, 14:41
Gümüşhane'de AK Parti Kongresinde Olay Çıktı
banner400

AK Parti Gümüşhane 5. Olağan Kongresi Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımıyla Aydın Doğan Spor Salonu’nda yapıldı. Konuşmaların ardından tek liste olarak gidilen seçimde yönetim kurulunda yer alan bir şahısın bir önceki seçimde başka bir partiye çalıştığı ve listede yer almaması gerektiğini öne süren Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, yönetim kurulu üyesi Adem Ay tarafından sert bir şekilde eleştirilince ortalık karıştı. Şiran Belediye Başkanı ve delegelerinin sert tepkisi sonucunda yaşanan arbedenin ardından ilçeden kongreye katılan delegeler toplu halde salonu terk ettiler. Şiran ilçesinden kongreye katılan ve bu olayın ardından salonu terk eden delegeler, Milletvekillerinin araya girmesiyle ikna edilerek tekrar salona dönüp oy kullandı.

Diğer yandan yönetim kurulu listesinden Torul ilçesinde hiç kimseye yer verilmemesi de Torul delegelerinin tepkisine yol açtı. Listenin ayrımcılık gözetilerek yapıldığını değerlendiren Torul delegesi de salonu terk etti. Torul delegesinin salona dönerek oy kullanmaları için yapılan girişimler sonuç vermeyince, oylamaya geçildi.

Yapılan oylamanın ardından mevcut başkan Hakkı Gündüz yeniden il başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu ise şu simlerden oluştu: Celalettin Köse, Fikret Orak, M. Kayahan Büyükbayraktar, Adem Ay, İdris Çimen, Özcan Ulutaş, A. Celil Varan, Niyazi Karagül, Eser Köprülü, Muhammer Şeker, Cihan Özyurt, Kemal Okur, Yasin Uçan, Aysun Dalgıç, Derya Kaya, Muhlis Dal, Vedat Zent, Münire Şeyhoğlu, Ahmet Yeşil, Serap Bayram, Hande Bebek, İzzet Aşkın, Hamit Kocagöz, Veysel Eroğlu, Adem Eryılmaz, Recep Eleman, Nuray Meydan, Erkan Artun, Musa Ateş.

Disiplin Kurulu: Haydar Yılmaz, Halil İbrahim Fıçıcı, Musa Duran, Murat Sezen, Bünyamin Yaşar.

Parti İçi Demokrasi Hakem Heyeti: Yakup Yaşar, Fazlı Çilenk, Hacı Abiş.

Büyük Kongre Delegeleri: Hakkı Gündüz, Ercan Çimen, Şükriye Karabulut Orhan.

Haber Kaynağı: www.habergumus.com


Videoyu izlemek için tıklayın

https://www.youtube.com/watch?v=oCaqTGcmkQg

Yorumlar (1)
aydin gumushanem 9 yıl önce
:) sizi gidi sizi..
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46