banner333

banner309

GÜMÜŞHANE yazıp 3464’e mesaj at, TEMA Vakfı'na destekte bulun

Oral, 27 Kasım Pazar akşamı saat 21.00’de İş Sanat Konser Salonu’ndan gerçekleşecek olan konser programının NTV’den canlı yayınlanacağını belirterek, “Umut Yeşerten Şarkılar” konserinde tüm şarkıların 'çocuklar' ve 'doğa' için söyleneceğini söyledi.

Gümüşhane 26.11.2016, 13:28 26.11.2016, 13:31
GÜMÜŞHANE yazıp 3464’e mesaj at, TEMA Vakfı'na destekte bulun
banner400

 TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Yusuf Oral, kurulduğu günden beri başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkların korunması için çalışmalar yürüten ve 3 milyonun üzerinde çocuğa doğa eğitimleriyle ulaşan TEMA Vakfı’nın 25. yılını ünlü sanatçıların gönüllü olarak sahne alacağı ‘TEMA Vakfı 25. Yıl Özel Yayını’ ile kutlayacağını söyledi.



Oral, 27 Kasım Pazar akşamı saat 21.00’de İş Sanat Konser Salonu’ndan gerçekleşecek olan konser programının NTV’den canlı yayınlanacağını belirterek, “Umut Yeşerten Şarkılar” konserinde tüm şarkıların 'çocuklar' ve 'doğa' için söyleneceğini söyledi.



ÇOCUKLAR YAŞAMI DOĞADAN ÖĞRENSİN DİYE



Yayın öncesi ve sırasında sürdürülecek kampanyayla 150 bin çocuğun TEMA doğa eğitimlerinden faydalanması için bağış çağrısı yapılacağını dile getiren Oral, “Özel yayınla TEMA Vakfı’nın 25. yılı kutlanırken, 3464 SMS hattına bağış çağrısında bulunularak doğa eğitimleri için kaynak sağlanması hedefleniyor. Dileyen herkes 3464’e TEMA yazıp SMS göndererek TEMA Vakfı’nın çocuklara yönelik doğa eğitimlerine 10 TL katkıda bulunabilecek” dedi.



UMUT YEŞERTEN ŞARKILAR



Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının TEMA Vakfı yararına sahneye çıkacağı gecenin sunuculuğunu Yiğit Özşener ve Gülay Avşar’ın üstleneceğini kaydeden Oral, “Umut Yeşerten Şarkılar” konserinde; Aslıhan Güner, Barış Arduç, Birce Akalay, Burak Sevinç, Bülent İnal, Caner Cindoruk, Çağan Irmak, Çiğdem Erken, Engin Altan Düzyatan, Engin Öztürk, Gökçe Bahadır, Hande Doğandemir, Hazar Ergüçlü, Kadir Doğulu, Mert Fırat, Murat Yıldırım, Meltem Yılmazkaya, Mustafa Üstündağ, Selen Öztürk, Sinan Tuzcu, Songül Öden ve Yasemin Allen, ENBE Orkestrası Behzat Gerçeker eşliğinde sahnede olacak” diye konuştu.



GÜMÜŞHANE TEMSİLCİLİĞİNDEN DESTEK ÇAĞRISI



Oral, her yıl onlarca çocuğu doğa ile buluşturdukları Gümüşhane’de vatandaşların destekleri ile bu sayıları yüzlere, hatta binlere taşımak istediklerini belirterek, “25 yıldır başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkların korunması için çalışmalar yürüten vakfımızın yürüttüğü bu kampanyada TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği olarak desteklerinizi bekliyoruz. SMS yolu ile GÜMÜŞHANE yazıp 3464 e gönderdiğinizde 10 TL bağışta bulunmuş oluyorsunuz. Bir yavrumuzun doğa ile buluşturmak için 20 TL ye ihtiyacımız var. Çok keyif alarak izleyeceğinize inandığımız 25. Yıl yayınımızı kaçırmamanızı ve bizlere destek olmanızı bekliyoruz. İlgi duyan ve destek duyan bütün TEMA gönüllülerimize ve halkımıza teşekkür ederiz. Destek için GÜMÜŞHANE yazıp 3464 e SMS göndermeniz yeterli” ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11