banner333

banner309

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, muhtarlarla iftarda buluştu

Gümüşhane Valimiz Sayın Okay Memiş, Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği tarafından düzenlenen iftar programında muhtarlarımızla bir araya geldi.

Gümüşhane 07.06.2017, 13:23
Gümüşhane Valisi Okay Memiş, muhtarlarla iftarda buluştu
banner400

Gümüşhane Valimiz Sayın Okay Memiş, Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği tarafından düzenlenen iftar programında muhtarlarımızla bir araya geldi.

Balyemez Konağı’nda düzenlenen programa Sayın Valimizin yanı sıra Belediye Başkanı Ercan Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Vali Yardımcısı Murat Kahraman, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, GTSO Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanı Leyla Bostancı, Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir, İl Genel Meclisi üyeleri, STK temsilcileri, kurum müdürleri ile Gümüşhane merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları katıldı.

İftar programında Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir ve Belediye Başkanı Ercan Çimen’in selamlama konuşmasının ardından yaptığı konuşmada, bu sene itibariyle bütün merkez köylerinin yollarının asfaltlanacağını kaydeden Sayın Valimiz, “Ayrıca asfaltı daha önceden yapılan yerlerin de ikinci kat sıcak asfaltını yapacağız. Diğer içme suyu, köy konakları ve ihata duvarları gibi eksikleri de inşallah tamamlayacağız. Bunun ötesinde ilçe kaymakamlarına bütün köylerimizde cep telefonlarının çok iyi bir şekilde çekmesi yönünde talimat verdim. Merkez köylerinden de yaklaşık 20 köyümüzde sorun var ve onlara yönelik bir çalışma başlattık. Ankara’dan ekipler gelerek teknik ekiple dolaştılar ve nerelerde az çektiğini tespit ettiler. Şimdi bunları tamamlayacak GSM operatörleri.” dedi.

Gümüşhane’de belediyeler, köyler, İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını dile getiren Sayın Valimiz, “Genel olarak hem yerel yönetim hem de merkezi idareyle birlik ve beraberlik içerisinde Gümüşhane’ye hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizim en önemli dinamiklerimizden bir tanesi köylerimiz ve köylerimizde yaşayan gurbetçilerimiz. Onlara yönelik de hedeflerimiz var. 320 köyün her birisinde on konut yapılsa 3200 konut yapar bu da hem köylerimizin gelişmesine hem de ilimizin ekonomisine çok ciddi bir katkı demektir. Biz onun için köylerimizin daha ulaşılabilir olmasına gayret ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Gümüşhane Milletvekillerimiz Sayın Hacı Osman Akgül ve Sayın Cihan Pektaş’ın da destekleriyle ödenek sıkıntısı yaşamadıklarını söyleyen Sayın Valimiz, “Hem köylerimizde hem de il merkezi ve ilçelerimizde birlik ve beraberlik içerisinde önemli yatırımlara imza atmaya gayret ediyoruz. İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Ekrem Akdoğan ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Fedakâr bir ekibimiz var. 320 köyün tamamına hâkim durumdayız, hangi köyde hangi sorunlarımız var biliyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde de hizmetlerimizi yerine getireceğiz. Bunların lafta kalmadığını da görüyorsunuz, göreceksiniz. Sivil bir araçla bütün köyleri geziyorum. Kimseye haber vermeden bizzat eksiklikleri yerinde görüyorum. İşlerimizi tamamladıktan sonra da haber vererek köylerinizde sizleri ziyaret edeceğim.” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09