banner333

banner309

Gümüşhane Valisi Kurumları Ziyaret Etti.

Gümüşhane Valimiz Sayın Okay Memiş, bir dizi kurum ziyareti gerçekleştirdi.

Gümüşhane 24.03.2017, 13:41
Gümüşhane Valisi Kurumları Ziyaret Etti.
banner400

Gümüşhane Valimiz Sayın Okay Memiş, bir dizi kurum ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Gümüşhane-Bayburt Aksa Doğalgaz Bölge Müdürü Rahime Meydan’ı ziyaret ederek, Bölge Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi alan Sayın Valimiz, AKSA Doğalgaz’ın çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirterek, “ Özel bir şirket olmanıza rağmen kamu kurumu gibi çalışıyor olmanız çok önemli ve değerli bir şey. Her geçen gün Gümüşhane’nin doğalgaz kullanımı artıyor. Bu durum, çevre kirliliğiyle mücadeleye katkısının yanı sıra umarım doğalgaz fiyatlarımızı da olumlu yönde etkileyecektir.” şeklinde konuştu.

Daha sonra AFAD İl Müdürlüğü’ne geçecerek, AFAD İl Müdür Vekili İsmail Arslan ve kurum personeliyle bir süre görüşen Sayın Valimiz, AFAD İl Müdürlüğü’nün geçtiğimiz ay Oltanbey Mahallesi’nde toprak kayması yaşanan bölgedeki çalışmaları ve il genelindeki faaliyetleri hakkında bilgi aldı, kurumun araç ve malzeme envanterini inceledi.

Ardından SGK İl Müdürü Eyüp İslamoğlu ve İŞKUR İl Müdür Vekili Hasan Güler’i de kurumlarında ziyaret eden Sayın Valimiz, kendileriyle bir süre görüşerek, kurum faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59