banner333

banner309

Gümüşhane Ülkü Ocakları, Vali Memiş’i Ziyaret Etti

Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Vali Okay MEMİŞ’i Makamında Ziyaret Etti

Gümüşhane 19.10.2016, 08:52 19.10.2016, 08:54
Gümüşhane Ülkü Ocakları, Vali Memiş’i Ziyaret Etti
banner400

 Gümüşhane Ülkü Ocakları İl Başkanı Salih TAŞÇI, yönetimi ile birlikte Gümüşhane Valisi Okay MEMİŞ’İ makamında ziyaret etti. Gümüşhane Valiliğine yeni atanan MEMİŞ’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Ülkü Ocakları İl Yönetimini makamında ağırlayan Vali Okay MEMİŞ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Salih Taşçı’nın da yeni göreve geldiğini hatırlatarak hayırlı olsun dileklerini sundu. “Genç ve güzel bir ekiple gençlerin yetişmesinde önemli faaliyetler icra eden Ülkü Ocakları’na teşekkür ediyorum. Devlet olarak amacımız; geçmişine ve manevi değerlerine bağlı, her alanda iyi yetişmiş, okuyan, sorgulayan, dünyayı algılayabilen ve bilimde, fende öncü, ahlaklı bir gençlik yetiştirmektir. Bu vasıflara sahip gençlerimize geleceğimizi emanet ettiğimizde daha kalkınmış, gelişmiş, refah düzeyi yüksek, kişi başına düşen milli geliri artmış, demokrat, çağdaş bir hukuk devletini hep birlikte gerçekleştirmiş oluruz” diyerek sözlerine devam eden Vali MEMİŞ, Ülkü Ocaklarından bir isteğinin olduğunu vurgulayarak, FETÖ yapılanmasına Ülkü Ocakları içerisinde dikkat edilmesi gerektiğini, bu yapılanmanın Ülkücü camia içerisine de sızmaya kalkışabileceğini söyledi.


Ziyaretlerini kabul ettikleri için Vali MEMİŞ’e teşekkür eden Ülkü Ocakları Başkanı Salih TAŞÇI ”Sorumluluklarımızın bilincinde olarak milli ve manevi anlamda güzel çalışmalar yapmaya ve gençliğin kaybolmaması, korunup kollanması için Ülkü Ocakları olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Eğitim faaliyetleri ile bilinçli bir Türk Gençliği yetiştirmeye çalışıyoruz. Biliyoruz ki bu milletin kurtuluşu Türk Milliyetçiliğindedir.” dedi. Sözlerine FETÖ ile devam eden TAŞÇI, Ülkücü camianın FETÖ’ye bakış açısının hiç değişmediğini vurgulayarak, bundan sonra daha dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Karşılıklı sıcak sohbetlerle gündemin değerlendirildiği ziyaret teşekkürler ile son buldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09