banner333

banner309

Gümüşhane Peygamberini Anmaya Hazırlanıyor

Peygamber Sevdalıları Platformu, "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinlikleri kapsamında Gümüşhane’nin cadde ve sokaklarına etkinliğe davet afişleri ve brandalar asıp stant açtı. 

Gümüşhane 15.04.2018, 08:00
Gümüşhane Peygamberini Anmaya Hazırlanıyor
banner400

Peygamber Sevdalıları Platformu, "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinlikleri kapsamında Gümüşhane’nin cadde ve sokaklarına etkinliğe davet afişleri ve brandalar asıp stant açtı. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Gümüşhane İl Koordinatörlüğü'nün salı günü Gümüşhane Atatürk Kültür Merkezi’nde "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" temasıyla düzenleyeceği Mevlid-i Nebi etkinliği için yapılan hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. 

Yapılan hazırlıklarla ilgili bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Gümüşhane İl Koordinatörü Ömer Arslan, 17 Nisan Salı günü saat 19.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenleyecekleri etkinlik kapsamında kentin işlek cadde ve sokaklarına pankartlar ve iş yerlerine afiş asıldığını belirtti. 

Etkinlik kapsamında tüm hazırlıklarını sürdürdüklerini ve büyük bir heyecanla da etkinliğin yapılacağı günü beklediklerini söyleyen Arslan, “Önümüzdeki salı günü inşallah "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğimizi düzenleyeceğiz. Etkinlik kapsamında çalışmalarımızı başlattık. Tüm esnaflarımızın işyerlerine cam afişlerini de yapıştırdık. Caddelere ve sokaklara bez brandalarımızı astık. Cumartesi gününden başlayarak öğrenci kardeşlerimizle beraber ev eve gezerek “Peygamberimizden Dersler” kitabını hediye ederek Gümüşhane’mizin Altın Kalpli İnsanlarını etkinliğimize davet edeceğiz. Bununla birlikte de Miraç Kandili münasebetiyle cami önlerinde cami cemaatine kitap hediye ettik.” dedi. 

Yaptığı açıklamada tüm Gümüşhane halkını etkinliğe davet eden Arslan, “İnşallah bu salı günü Allah kısmet ederse etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Tüm Peygamber sevdalısı Gümüşhane halkını etkinliğe davet ediyorum. İnşallah tüm Peygamber âşıkları orada bir araya gelecekler ve Peygamber Efendimiz (sav) olan sevgilerimizi ve özlemlerimizi Allah’ın izniyle hep beraber salonlardan haykıracağız ve Efendimiz (sav)’e olan biatimizi tazeleyeceğiz” şeklinde konuştu. 

“İnsanlar Peygamber Efendimiz (sav) ile ilgili bir etkinlik düzenleyeceğimizi duydukları zaman bir saygı ve hürmet ile afişlerimizi ellerine alıyorlar ve Peygamberimiz (sav)’i sahipleniyorlar.” diyen Arslan; “Bizi güzel bir şekilde karşılayan esnafımızdan Allah razı olsun. Afişleri camlarına gönül rızası ile astırıyorlar, hatta bu konuda da bize yardımcı oluyorlar. Söz konusu Peygamber Efendimiz (sav) olunca insanlar büyük ilgi gösteriyorlar. Bu da bize şunu gösteriyor ki bugün insanlık, ümmet eğer bir çatı altında bir araya geleceklerse bu ancak Hazreti Muhammed (sav)’den başkası olmayacaktır. Bizler bunu gördük. Bu heyecanı ve bu sevdayı Allah’a hamd olsun yaşıyoruz.” diyerek Gümüşhane halkını etkinliğe davet etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39