banner333

banner309

Gümüşhane İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

2016 yılı Gümüşhane İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Gümüşhane Valimiz Sayın Yücel Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Gümüşhane 12.02.2016, 10:14 12.02.2016, 10:15
Gümüşhane İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
banner400
 
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Şenol Turan, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Kürtün Kaymakamı Mehmet Durgut, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Emre Akçalı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan ile ilgili kurumların müdür ve temsilcileri katıldı.
 
Toplantının açılışında yaptığı konuşmada, değişen iklim koşulları ve küresel ısınmaya bağlı olarak insan hayatını olumsuz etkileyen yaşandığını ve büyük ihtimalle yaşanmaya da devam edeceğini kaydeden Sayın Valimiz, doğaya verilen zarar ve yapılan tahribatlar kontrol edilemezse sıkıntının daha da büyüyeceğini belirtti.
 
Bu konuda bilinç düzeyinin her geçen gün daha da arttığına dikkat çeken Sayın Valimiz, vatandaşlarımızda var olan otokontrol mekanizması daha da canlandırılması ve hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.
 
Sayın Valimizin açılış konuşmasının ardından, DSİ İşletme ve Bakım Şube Müdürü Lokman Taşkın ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çevre Mühendisi Erdem Torun tarafından, dere yataklarına yapılan müdahaleler ve atık su arıtma tesislerinin durumu konularında yapılan sunumlar sonrası toplantıya karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla devam edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39