banner333

banner309

Gümüşhane eski Ülkü Ocakları Başkanı Nusret Aslan'a Plaket

Gümüşhane eski Ülkü Ocakları Başkanı Nusret Aslan'a Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz tarafından plaket gönderildi.

Gümüşhane 17.08.2017, 23:03
Gümüşhane eski Ülkü Ocakları Başkanı Nusret Aslan'a Plaket
banner400

Gümüşhane eski Ülkü Ocakları Başkanı Nusret Aslan'a Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz

tarafından plaket gönderildi.

Gümüşhane Ülkü Ocaklarında göstermiş olduğu üstün başarılar ve gayretinden ötürü 

Gönderilen bu plaketi Aslan'a, Ocak başkanı Salih Taşçı tarafından takdim etti.

Aslan'a gönderilen plaketin üzerinde " Ülkü Ocakları çatısı altında büyük fedakârlıklarla ve dava adamı şuuruyla yürüttüğünüz başarılı çalışmalar ile Ülkücü Harekete ve Türk Miletin’e sunduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ederim. Cenabı-ı Allah yolunuzu açık eylesin." yazıyor.

"Ahde vefa imandandır"

 Gönderilen bu anlamlı plaket için duyduğu mutluluğu dile getiren Eski Başkan Nusret Aslan, "Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Olcay Kılavuz Bey'e şahsımı böylesine bir plaket layık Gördüğü için minnettarım. Genel başkanımızın emanetini şahsıma ileten İl Ocak Başkanım Salih Taşçıya teşekkür ediyorum ahde vefa imandandır."dedi.

"Biz, karşılıksız sevdik"

Ülkücüler; bu milleti bu vatanı, bu bayrağı ve bu kutlu davayı bir karşılık beklemeden sevdiğini vurgulayan Gümüşhane Ülkü Ocakları Başkanı Salih Taşçı ise elinden kutlu bayrağı devraldığım Nusret başkanımıza bu anamlı plaketi vermekten mutluluk duydum. Her zaman dava adamlığı yaparak bizleri yalnız bırakmayan kardeşimize teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38