banner333

banner309

Gümüşhane'de Şüpheli Paket Alarmı

Gümüşhane’de klimalı otobüs durağında unutulan şüpheli çanta fünyeyle patlatıldı. Çantadan oyuncak ve elbise çıktı.

Gümüşhane 06.12.2018, 12:00
Gümüşhane'de Şüpheli Paket Alarmı
banner400

Gümüşhane’de klimalı otobüs durağında unutulan şüpheli çanta fünyeyle patlatıldı. Çantadan oyuncak ve elbise çıktı.

Gümüşhane-Bayburt transit karayolu üzerinde Yeni Mahalle Kazım Karabekir Caddesi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önünde bulunan klimalı durakta bankın üzerinde çanta gören vatandaşlar durumdan güvenlik güçlerini haberdar etti.

Olay yerine gelen Emniyet ekipleri durağın etrafındaki alana güvenlik şeridi çekerek karayolunu yaya ve araç trafiğine kapattı. 

Olay yerine bomba imha uzmanları gerekli incelemeleri yaptıktan sonra çantayı fünyeyle patlatmaya karar verdi. Vatandaşların alandan uzaklaştırılması, kamu kurumu ve diğer binalara giriş ve çıkışların yasaklanmasının ardından özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı şüpheli pakette inceleme yaptıktan sonra fünye ile patlattı.

Patlatma sırasında yan binalarda cam ve balkonlardan meraklı gözlerle olayı izlemek isteyen vatandaşları emniyet güçleri uyararak içeriye girmesini sağlarken, bölgede bulunun polis otolarının megafonundan yapılan “kontrollü patlatma” uyarısının ardından büyük bir gürültüyle patlatma gerçekleşti.

Klimalı durağa zarar vermeyen patlatmanın ardından çantanın içerisinden elbise ve oyuncak çıkarken, yaklaşık 30 dakika boyunca trafik ve yaya geçişine kapatılan bölgede trafik akışı patlatmanın ardından normale döndü.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09