banner333

banner309

Gümüşhane'de Kanalizasyon hatları temizlendi!

Gümüşhane Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nce kentte tıkanan kanalizasyon hatları temizlendi.

Gümüşhane 29.12.2016, 16:47 29.12.2016, 21:33
Gümüşhane'de Kanalizasyon hatları temizlendi!
banner400

Kanalizasyon hatları temizlendi

Gümüşhane Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nce kentte tıkanan kanalizasyon hatları temizlendi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi’ne (TİSKİ) ait kanal temizleme aracı ile kentte 4 gün boyunca yapılan temizlik çalışmaları ile tıkanan kanalizasyon hatları açıldı.

Gümüşhane Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Harun Şeker, tıkanan kanalizasyon hatlarını temizlediklerini belirterek, “Şehrimizde bazı noktalarda bulunan ve tıkınmaya neden olan kanalizasyon hatlarını temizleme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kendi araçlarımız bazen yeterli kalmıyor. Bu nedenle Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden almış olduğumuz kanal temizleme aracı ile temizlenmesi gereken noktaları belirledik ve temizliğini gerçekleştirdik” dedi.

Şeker, zaman zaman kanal temizleme aracı kanalizasyon hatlarını temizlediklerini hatırlatarak, "Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden daha önce almış olduğumuz kanal temizleme aracını yeniden talep ettik ve aracı aldık. Daha önceleri yüklü miktarlarda ücret ödenerek hatlar temizleniyordu. Ancak Belediye Başkanımız sayın Ercan Çimen'in girişimleri ile ücret ödemeden kanalizasyon hatlarımızın temizliğini sağlıyoruz. Kanal temizleme aracını bizlere gönderen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na, Belediye Başkanımız sayın Ercan Çimen'e, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal’a, TİSKİ 1. Bölge Şube Müdürü Abdurrahman Okumuş’a, ilimize gelerek yoğun bir çalışma sergileyen değerli çalışanlara ve diğer tüm ilgililere teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38