banner333

banner309

Gümüşhane'de AVM konusunda yeni bir dönem!

Uzun süredir Gümüşhane’nin gündeminde olan ancak bir türlü hayata geçirilemeyen AVM konusunda yeni bir aşamaya geçiliyor.

Gümüşhane 17.02.2017, 16:23
Gümüşhane'de AVM konusunda yeni bir dönem!
banner400

Uzun süredir Gümüşhane’nin gündeminde olan ancak bir türlü hayata geçirilemeyen AVM konusunda yeni bir aşamaya geçiliyor.

Gümüşhane Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve mevcut Otogarve Küçük Sanayi Sitesinin yerine yapılması planlanan Alışveriş Merkezi için bugün saat 14.00’da Gümüşhane Belediye Binasında ihale yapılacak.

Kültürel ve ticari faaliyetlerin yapılacağı bir cazibe merkezi oluşturmak için Yap-İşlet-Devlet modeli ile hayta geçirilmesi planlanan proje ile ilgili Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ercan Çimen,”Biz gemileri yaktık. Bugün ihalemizi yapıyoruz. Büyük sanayide de depolarımızı yapıp küçük sanayi taşıyacağız. Gelecek yıl içerisinde de inşallah burayı şehrimizin alışveriş merkezi haline getireceğiz. İşin süresini normalde yer tesliminden sonra 12 ay olarak ön görmüştük ancak sağlam olması nedeniyle 16 ay olarak belirledik” dedi.

Bu tür yatırımların seçimlerde verilecek oylara kurban edilmediğine vurgu yapan Çimen, “Bu işi cesaretle üzerine gittiğimiz için bu seviyeye getirdik. Önümüzde referandum var.  2019’da da yerel seçimler var. Eğer biz de vatandaşlarımız bize oy verecek mi düşüncesi ile hareket etseydik bu noktada olmazdık” diye konuştu.

Sema Doğan Parkının da 14 Şubatta ihale edildiğini kaydeden Çimen, buranın iki ay içerisinde bitirilerek hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (1)
hakan 6 yıl önce
erzincan belediyesini örnek alın çaddedeki dükanları geliştirin avm ne gerek var
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38