banner333

banner309

Gümüşhane Bürokrasisinde Değişim

Resmi gazetede bugün yayımlanan kararname ile Gümüşhane bürokrasisinde geniş kapsamlı bir değişikliğe gidildi.

Gümüşhane 20.08.2017, 17:16 20.08.2017, 17:17
Gümüşhane Bürokrasisinde Değişim
banner400

Resmi gazetede bugün yayımlanan kararname ile Gümüşhane bürokrasisinde geniş kapsamlı bir değişikliğe gidildi.

Yayımlanan kararname ile Gümüşhane Emniyet Müdürlüğünün yanı sıra Gümüşhane Vali Yardımcılarının, Kürtün ve Şiran Kaymakamlarının görev yerleri değiştirildi. Gümüşhane Emniyet Müdürü Orhan Kar Polis Başmüfettişliği görevine getirilirken, Kar’dan boşalan göreve ise Polis Başmüfettişi Ömer Faruk Karataş atandı.

Gümüşhane Vali Yardımcısı Murat Kahraman Nallıhan Kaymakamlığına atanırken, Şanlıurfa Akçakale Kaymakamı iken Haziran ayı başında Gümüşhane’ye Vali Yardımcısı olarak getirilen Selçuk Yosunkaya, Tunceli Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Gümüşhane Vali Yardımcılığı görevlerine ise Şırnak Vali Yardımcısı Ali Atıkan ve Afyonkarahisar Bolvadin Kaymakamı Kenan Eskin atandı.

Şiran Kaymakamı Murat Özdemir, Kars Vali Yardımcılığına atanırken, Kürtün Kaymakamı Mehmet Durgut ise Diyarbakır Çüngüş Kaymakamlığına atandı.

Şiran Kaymakamlığına Yozgat Çandır Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar getirilirken, Kürtün Kaymakamlığına ise Kastamonu Devrekani Kaymakamı Ekrem Çeçen getirildi.

Gümüşhane’nin Torul İlçesi Atalar köyünden olan ve son olarak Çankırı Kızılırmak İlçesi Kaymakamı olarak görev yapan Sercan Yılmaz ise Rize Kalkandere Kaymakamlığına atandı.

Öte yandan Gümüşhane’de Vali Yardımcılığı görevindeyken Ankara Güdül Kaymakamlığına atanan İsmail Özkan Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne, uzun süre Torul Kaymakamlığı yapan ve son olarak Sakarya Karasu Kaymakamı görevinde ki Şafak Gürçam Adana Kozan Kaymakamlığına atandı. Gümüşhane’de bir dönem Kaymakam adayı olarak görev yapan Kütahya Aslanapa Kaymakamı Emin Kaymak’da İzmir Kiraz Kaymakamlığına atandı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39