banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi tarafından Anneler Günü için program düzenlendi.

Gümüşhane Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Gümüşhane 14.05.2017, 00:02
Gümüşhane Belediyesi tarafından Anneler Günü için program düzenlendi.
banner400

Belediye'den annelere özel program

- Belediye Başkanı Çimen Kaya ailesine umut oldu

Gümüşhane Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Belediye Başkanı Ercan Çimen, eşi Gülsen Çimen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın, İl Başkan Yardımcısı Özcan Ulutaş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan ve davetliler katıldı.

Programda konuşan Gülsen Çimen, annelerin gözümüzden sakındırdığı evlatlarını bu vatan toprakları için verilecek bir can varsa saçını kınalayıp gönderen anneler olduğunu belirtti.

Çimen, Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakarca çalışan annelerim, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesi olduğunu kaydederek, "Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüten, iyiye, doğruya, güzele yönlendirerek hayata hazırlayan annelerimiz, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır. Yaşamımızda bizi, belki de karşılıksız seven tek varlıklardır. Dünyada savaşın katliamın şiddetin tüm hızıyla devam ettiği günümüzde annelerimize en büyük hediye savaşsız barış, sevgi ve kardeşlik tohumlarının ekildiği bir dünya bırakmak olduğudur. Dünyada anne sevgisini yerini dolduracak hiçbir sevgi yoktur. Yılın yalnızca bir gününü annemize ayırarak onlara olan sevgi borcumuzu ödeyemeyiz" dedi.

Programda daha sonra neyzen Burcu Karadağ konseri verildi. Konserin ardından Belediye'ce belirlenen yılın annesi Emine Kaya ve Karadağ'a plaketleri Belediye Başkanı Çimen tarafından verildi.

BAŞKAN ÇİMEN KAYA AİLESİNE UMUT OLDU

Burada konuşan Başkan Çimen, sağlık sorunları olmasına rağmen Kaya'nın ameliyatını çocukları için ertelediğini belirterek, "Emine Kaya annemizin ellerinden öpüyorum. Kendisinin rahatsızlığının olmasına rağmen çocuklarının geleceği için ameliyatını sürekli olarak erteliyor. Ayrıca maddi olarak da sıkıntıları var. Gümüşhane Belediyesi olarak Emine annemizin sağlık giderlerini üstleniyoruz. Yine Emine annemizin ben evine daha önce gitmiştim. Evinin durumu da iyi değil. Biz TOKİ ile ortaklaşa yaptığımız sosyal konutlardan kendisini ev sahibi yapacağız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun" diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39