banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi standına ziyaretçi akını

Ankara’da bu yıl 4. sü düzenlenen Gümüşhane Tanıtım Günleri devam ederken, tanıtım günlerine Gümüşhane Belediyesi’nin standı ve halk oyınları ekipleri damgasını vurdu.

Gümüşhane 01.03.2015, 19:20 01.03.2015, 19:22
Gümüşhane Belediyesi standına ziyaretçi akını
banner400
Gümüşhane Belediyesi tanıtım günlerinde dağıttığı yöresel yemek olan siron ve halk oyunları ekiplerinin sunduğu gösteriler ile etkinliklere renk kattı.

Gümüşhane Belediyesi’nin Gümüşhane Tanıtım Günleri’nde vatandaşlara ikram ettiği siron ve halk oyunları ekiplerinin gösterileri beğeni toplarken, katılımcılar verilen hizmet için teşekkür ettiler.

BELEDİYE STANDINDA ZİYARETÇİ AKINI


Öte yandan Gümüşhane Belediyesi’nin açmış olduğu stant ziyaretçi akınına uğruyor.

Gümüşhane Belediyesi’nin standını Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcıları Medeni Sevinç ve Türkan Alper, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, Vali Yardımcısı Şenol Turan, Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, GÜDEF Genel Başkanı Hamdi Arslan ve birçok Gümüşhaneli ziyaret etti.


Ziyaretçilerini karşılayarak sohbet eden Belediye Başkanı Ercan Çimen, daha sonra katılımcılara fotoğraf kitabı hediye etti. Başkan Çimen, tanıtım günlerinde Gümüşhane Belediyesi standına gösterilen teveccühün kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45