banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarına yönelik iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Gümüşhane 31.05.2016, 12:47 31.05.2016, 12:48
Gümüşhane Belediyesi personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi
banner400

Belediye Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitime Belediye Başkan Vekili Yusuf Demir, Temizlik İşleri Müdürü İsa Şanlıtürk, Zabıta Müdürü Halit Şişman ve Belediye personeli katıldı.

Eğitime katılanlara iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi veren İş Güvenliği Uzmanı Serpil Varlı, iş sağlığı ve güvenliği, iş sağlığı mevzuatı, iş sağlığı ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, yangın ve yangından korunma, kimyasallar konularında eğitim verdi.

Varlı, iş sağlığı ve güvenliğinin çok önemli olduğunu kaydederek, "Bir işyerinde üretim güvenliğinin sağlanması beraberinde verimin artması sonucunu doğuracağından özellikle ekonomik açıdan önemlidir. Çalışanları işyerinin olumsuz etkilerinden korumak, rahat ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak, çalışanları iş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı koruyarak ruh ve beden bütünlüklerinin sağlanması amaçlanmaktadır. İşyerinde alınacak tedbirlerle, iş kazalarından veya güvensiz ve sağlıksız çalışma ortamından dolayı doğabilecek makine arızaları ve devre dışı kalmaları, patlama olayları, yangın gibi işletmeyi tehlikeye düşürebilecek durumlar ortadan kaldırılacağından işletme güvenliği sağlanmış olur" dedi.

Varlı daha sonra kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında katılımcılara bilgiler verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11