banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi 'nden Kadir Gecesi Mesajı

Bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi yarın idrak edilecek.Bu huzur dolu geceye Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından mesaj var.

Gümüşhane 30.06.2016, 14:24 30.06.2016, 14:29
Gümüşhane Belediyesi 'nden Kadir Gecesi Mesajı
banner400

Kadir Gecesi Kuran-ı Kerim 'in yeryüzüne indirildiği gün olarak kabul edilmesinden dolayı kutsal bir öneme sahiptir.Maneviyat dolu bu geceyi yarın idrak edeceğiz.Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen Kadir Gecesi vasıtasıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Çimen, evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü, Kadir Gecesine ulaşmış olmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, "Bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesi, Yüce Kitabımız Kur´an-ı Kerimin indirilmeye başlandığı gecedir. Hiç şüphesiz bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için büyük bir fırsattır. Bizleri böylesine şerefli ve mukaddes Kadir Gecesi'ne ulaştıran Rabbimize sonsuz şükürler olsun" dedi.

Kadir Gecesi'nin yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını dilediğini belirten Başkan Çimen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin bu mübarek gecenin feyiz ve bereketinden manen en iyi biçimde yararlanacağına inanıyorum. Bu gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Kadir Gecesi'nin milletimize, İslam alemine, insanlığa, huzur, sağlık ve barış getirmesini diliyorum." 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38