banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi İftar için Bize Çadır Yeri Tahsis Etmedi

Chp İl Başkanlığı çok sayıda kişinin katılımıyla Gümüşhane de iftar programı düzenledi.

Gümüşhane 29.05.2017, 00:37 29.05.2017, 16:06
Gümüşhane Belediyesi İftar için Bize Çadır Yeri Tahsis Etmedi
banner400

Zirve Kafe de gerçekleşen iftar programına halkın ilgisi yoğundu. Özellikle yemeklerin lezzetli,  ortamın nezih ve temiz oluşu iftar yemeğine katılan herkesi oldukça memnun etti. Programa katılanlara teşekkür eden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bedri Ağaç, iftar programıyla ilgili şunları söyledi:

Gümüşhane Belediyesi Başvurumuza Rağmen Bize Çadır Yeri Tahsis Etmedi

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Gümüşhane'de ilk defa bu çapta bir ramazan etkinliği planladıklarını belirten Ağaç, sponsorlarımızın desteği ile uygulamaya geçtik. Gümüşhaneli hemşerilerinize restaurant ortamında çok nezih, temiz ve çok güzel bir ortamda iftarlarını açma fırsatı verdiğimiz için çok gururluyuz dedi. Chp olarak  memleketimize güzel hizmetler vermeye devam edeceklerini belirten Ağaç, başvuru yapmalarına rağmen Gümüşhane Belediyesinin kendilerini çadır yeri tahsis etmediğini aktardı.

Belediye İftar Programımızı Anons Etmedi 

Halkımıza duyurulması için belediyeye anons müracaatında bulunduk, ancak belediye bu isteğimizi gerçekleştirmedi diyen Bedri Ağaç, ama yine de yoğun bir katılım olduğunu belirtti ve özellikle yoksul kesimler ve öğrenci kardeşlerimiz çok yoğun katıldı, çok hayır duası aldıklarını söyledi. Konuşmasına, katılanlara teşekkür ederek devam eden  Ağaç, bu güzel ve kutsal hizmetin Gümüşhane'de yapılmasında maddi ve manevi emeği ve katkısı geçenlere çok teşekkür ediyorum dedi ve iftar programlarının ramazan boyunca süreceğini aktararak sözlerini noktaladı.

Haber: Zeynel Gündüz

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39