banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi çalışanları iftarda bir araya geldi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye personeline iftar yemeği verdi.

Gümüşhane 01.07.2015, 09:50 01.07.2015, 09:51
Gümüşhane Belediyesi çalışanları iftarda bir araya geldi
banner400
Belediye hizmet binasında bulunan Teras restaurantta gerçekleştirilen iftar yemeğine Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı.

İftar yemeğinin öncesinde tüm masaları tek tek gezerek,Belediye personeli ile sohbet eden Başkan Çimen, daha sonra yaptığı konuşmada, Gümüşhane için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Çimen, birlik ve beraberliğin olmadığı yerde başarının olmayacağını ifade ederek, "İçerisinde bulunduğumuz ramazan ayının tekrar herkese hayırlar getirmesini Cenabı-ı Allah'tan diliyorum. Bizler her zaman birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmak zorundayız. Gümüşhane hepimizin. Çocuklarımızın geleceğini hep beraber inşa edeceğiz. Bunun için çok çalışacağız. 7 haziran seçimlerinin ardından hizmetlerimize devam ediyoruz. Şehrimiz için gece gündüz durmadan koşmaya devam edeceğiz. Gümüşhane'mizin sorunları ve ihtiyaçları fazla ama biz bu ihtiyaç ve sorunları gidermek için görev başındayız. Bunları gidermek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Gümüşhane'nin 20. Belediye Başkanı olduğunu belirten Başkan Çimen, "Ben Gümüşhane'nin 20. Belediye Başkanıyım. Bizden önce görevde bulunan tüm belediye başkanlarına yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Onlardan Allah razı olsun. Ama daha önce yapılmayan işleri yapmayı Allah bize nasip etti. Önümüzdeki süreçte de ilkleri yapmaya devam edeceğiz. Yükümüzün ağır olduğunu biliyoruz. Ancak bunu sizlerle birlikte aşacağız. Personelimizin istekleri bizim için çok kıymetli ve sizler ne istemişseniz bizler yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Bende sizlerden aldığım heyecanla, çalışma azmiyle hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizim birbirimize daha sıkı şekilde sarılmamız lazım. Birlik ve beraberliğimizi bozmamamız lazım. Bir araya gelerek istişare etmeyi çok önemsiyoruz. Hep birlikte şehrimiz için, geleceğimiz için çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" ifadelerine yer verdi.  

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39