banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi Bayrama Hazır

Gümüşhane Belediyesi Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Gümüşhane 02.10.2014, 09:06 02.10.2014, 09:08
Gümüşhane Belediyesi Bayrama Hazır
banner400
Gümüşhane Belediyesi Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

Gümüşhane’de Kurban Bayramı süresi boyunca Belediyeye ait otobüsler, ücretsiz olarak toplu taşıma hizmeti verecek. Ayrıca Belediyece kurban kesim yerleri için de kesim noktaları da belirlendi.


BAYRAMDA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ OLACAK

Belediye Başkan Vekili İsmet Çakmak, Kurban Bayramı süresince otobüslerin ücretsiz taşıma yapacağını kaydederek, “Otobüslerimiz Kurban Bayramı süresince halkımızı ücretsiz taşıyacak. Vatandaşlarımız bayram boyunca Belediyemizin otobüslerini kullandığı sürece herhangi bir ücret ödemeyecekler. Vatandaşlarımızın 4 günlük bayram tatilini rahat ve huzur içinde geçirmeleri için çeşitli önlemler de aldık.  Bu vesileyle yaklaşan

Kurban Bayramı nedeniyle şimdiden tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı kutlarım” dedi.


KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

Öte yandan Çakmak, Kurban Bayramı’nda kurbanlık hayvan kesim yerlerinin de belirlendiğini belirtti.
Çakmak, kurbanlık kesim yeri için Belediye’nin gereken tedbirleri aldığını kaydederek, “Kurban kesim yerlerini Gümüşhane Belediyesi mezbahası, Karaer Mahallesindeki eski Ulusoy garajındaki oto yıkama ve Harşit Sokak’ta bulunan Talebe Yurdu’nun bahçesi olarak belirledik. Vatandaşlarımız bu 3 yerde kurbanlarını kesebilecekler. Belediyemizin belirlediği kesim yerlerinin haricince kesim yapılamayacak. Ancak vatandaşlarımızın kendi mülklerinde kestiği kurbanlar için de bazı hususları yerine getirmesi gerekiyor.  Bu kişilerin çevreye karşı duyarlı olmamaları halinde cezai müeyyide uygulanacaktır” diye konuştu. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48