banner333

banner309

Gümüşhane Belediyesi ‘Bahara Merhaba’ Şenliği Düzenledi

Gümüşhane Belediyesi, ilk defa kendi personeline yönelik ‘Bahara Merhaba’ şenliği düzenledi.

Gümüşhane 01.06.2015, 08:22 01.06.2015, 08:23
Gümüşhane Belediyesi  ‘Bahara Merhaba’ Şenliği Düzenledi
banner400

 Sema Doğan Parkı’nda düzenlene şenliği Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye Başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri, belediye çalışanları ve aileleri katıldı. 



Etkinlikte konuşan Başkan Çimen, Gümüşhane Belediyesi’nin ilk defa böyle bir etkinlik düzenlediğini belirterek, “Gümüşhane Belediyesi’nin belki tarihinde ilk defa böyle bir bahar şenliği düzenliyoruz. Bizim amacımız belediye olarak çalışanlarımızla bir aile gibi bir araya gelmek istiyoruz. Herkes birbirini iyi tanısın ilişkilerini iyi kursun istiyoruz. En üst yönetici ile al atta çalışan her personelimiz bizim için çok önemlidir. Her bir personelimizin işini en iyi şekilde yaparak çocuklarının geleceği için var gücüyle çalışması gerek. Bunu yaparsak Gümüşhane Belediyesi’ni kısa zamanda çok farklı bir noktaya ulaşacak” dedi.



Başkan Çimen, Gümüşhane Belediyesi’nin güçlü olması gerektiğini ifade ederek, “Bu düzenlediğimiz şenliği bundan sonraki yıllarda da düzenleyeceğiz. Bu ve buna benzer birçok etkinlik düzenledik ve düzenlemeye devam edeceğiz. İktidarın tüm imkanlarını şehrimize getiriyoruz ve yine getirmeye devam edeceğiz. Tabi bunları artırarak devam ettirebilmemiz için istikrarın sürmesi gerek. Güçlü Türkiye olunca güçlü Gümüşhane olacak” diye konuştu.



Başkan Çimen’in konuşmasının ardından yerel sanatçı Selçuk Çelik ve davul zurna eşliğinde horonlar oynandı.




Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09